Tuorein sisältö

Doom Patrol 3-7: vau, käsialani pienenee ennen reunaa, osaisinkohan venyttää tehostebudjettiakin

04.11.2021 klo 23.00 | Luettu: 1195 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 7:
Bird Patrol


Mitäpä jos tykkäisit pyöräilystä liikaa? Pelkäät eksyväsi, joten kiellät itseltäsi jopa pyöräilyn ajattelun. Jatkossa ajattelet vain kieltoasi, joten suutut itsellesi. Se on yksi tämän ***** sarjan sivujuonista (tavallaan).

Pääjuoni täyttää hikisesti tuoreet lupaukset. Vetelä nainen on elänyt vuosikymmeniä menneisyydessä muistinsa menettäneenä. Luonnollisesti hän ei ole kehittynyt, koska hän ei tee sitä järjissäänkään.

Hän kuuluu nyt Dadan sisarkuntaan. Muut ovat väsyneet kyyniseen maailmaan. Heitä suojellut alkuperäinen aikamatkustaja pettää heidät ylennyksen ja/tai toisen maailmansodan vuoksi. Mitään tällaista sarja ei kykene perustelemaan: hahmot joko muuttuvat naksahtaen tai jäävät ikuisesti märehtimään muutoksen tarvetta.

Nykyisyydessä sisarkunta yrittää kostaa aikamatkaajalle. Pakotetun tanssin jälkeen 90-luvun näytönsäästäjästä karanneita lentäviä päitä vapautetaan tuhansittain, koska tietenkin. Tehosteet ovat tökeröitä. Heti jakson alussa tyyppi oksentaa toukan, joka kasvaa tuhatkertaiseksi silmänräpäyksessä.

Muutkin sankarit todistavat huipennusta, koska he toimittivat tyhjää lähistöllä. "Ensi kerralla he pelastavat päivän" tai todennäköisemmin konflikti unohtuu kuten edellisetkin.


Keskiarvo 31 jakson jälkeen:


< Jakso 3-6 --- Jakso 3-8 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Gal Gadot ei ole enä... 8-bittisen Nintendon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova