Tuorein sisältö

Cursed 1-5: sarjahan on uusi Game of Thrones, kun lisää pahiksia pudotellaan tyhjästä, vai?

06.08.2020 klo 23.00 | Luettu: 1033 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
The Joining


Spitaalikuningas on unohdettu. Viikinkikuningas debytoi! Vilkaistaan siis ensi kertaa, mitä kuuluu pahalle paaville, jolle on vedetty paisemeikit myös (ehkä). Räjähdin nauramaan, kun paladiinien johtaja ei kumartanut paaville, vaan meni rähmälleen lankutus-meemin hengessä "korostaakseen esimiehen mahtavuutta". On todella vaikea luoda uutta Game of Thronesia. Arvostan yrityksiä. Joku onnistuu.

Morgana-noita ei ole noita, mutta keijuille ihmisoikeuksia vaatiessaan hän tahtoo turvautua synkkiin uhkauksiin. Tajusitko? Hän on Morgana (tuleva synkkä noita). Merlin on velho, mutta hän on petturi, eikä hänellä ole taikavoimia enää. "Järven neito" Nimue on noita, koska hän kuuluu moiseen sukuun ja demonikarhu raapaisi ja korkeammat voimat päättivät ja hän löysi useampaan kertaan taikamiekan, josta käytetään eri nimeä jokaisessa kohtauksessa. Se on helpotus, että nuoret sankarit ovat tänään samassa paikassa.

Näyttelijöissä ns. on seksiä, joten ylisuorittamisesta vapaa materiaali ei satu. Keijupöheikköön tutustuminen on kirjan luvulta tuntuva vaihe kuten luostarissa piileskely, kun taas viimeksi käämini paloivat, kun hahmot poukkoilivat kumipalloina. Luulin "merirosvoja" erilliseksi osapuoleksi, mutta tekstitys paljastaa heidän olevan mainittuja viikinkejä, joiden saapumisen varsinainenkin kuningas huomaa, joten ei tämä sentään Tom Bombadil -tason pimpelipompelia ole.

Taikamiekka pitäisi antaa Merlinille. Merlin on - Nimuen isä? Viimeisistä sekunneista ei saa koskaan bonusta, mutta kaikki mikä sitoo materiaalin tiiviimmäksi kelpaa.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vappu Pimiän kesälom... Häröilyn mestari Cha... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova