Tuorein sisältö

Cursed 1-9: tiimalasikeiju katkoo ylivilkkaita käsiä, eli nyt pelottaa

25.08.2020 klo 23.00 | Luettu: 1367 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9:
Poisons


Tämä toimii. Kaupunki pakotettiin sankarien suojapaikaksi ja heti se piiritettiin, joten jännitteet jännittyvät. Tuore keijukuningatar saa harjoitella vallanpitoa vastaavasti jos tiiviimmin kuin Tyrion ja Daenerys Game of Thronesissa. Kun hän turvautuu "julmaan mutta oikeudenmukaiseen" tuomioon, taikamiekka kuiskii korvaan kuin Sauronin sormus, mutta symbolisesti tällainen sanoo saman kuin aikuisille suunnattu hahmonkehitys, jos niin sovitaan.

Osapuolten määrä melkein käy järkeen. Piraattikunkku on villi kortti taustalla. Morgana tulee turvautumaan kärpäsenpaskasta saamiinsa pahuusvoimiin, kun muu ei auta. Peruskunkun ja paavin porukat tuntuvat usein samalta massalta, kun kunkku antaa paavin mesota, mutta sillä on väliä, kuka purkaa piirityksen ja miten. Kunkku on profiloitunut tyhjän pantiksi, mutta kun hän katkerana ja tilttaillen murhaa dominoivan äitinsä, näyttelijä hilpeästi ottaa hahmon omakseen.

Romuluisuudesta sinänsä muistuttaa jo ensimmäinen kohtaus, jossa vastikään esitelty Peter Jacksonin näköinen palkkamurhaaja ampuu Merliniä nuolella ja kuolee pois. Voi ei: Merlinin näyttelijän tyyli muuttuu alakuloisemmaksi! Merlinin finnistä on vetäisty ulos miekka, joten oliko hänen raapaisijansa erikseen esiteltävä? Siitäkään en jaksa innostua, kun Kylo Ren eli fanityttöjä kosteuttava kolea psyko ottaa ennalta-arvattavia Kylo Ren -askeleita kohti valoa.

Mainitsematta jääneelle kamalle nyökkään: paremmin alustettuna moni hetki liikuttaisi aidomminkin.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 1-10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ole sinäkin Kuutamol... Infoa Saaristo Openi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova