Tuorein sisältö

Mustat pantterit mylvivät vimmaisina: Judas and the Black Messiah -traileri jytkähtää

08.08.2020 klo 00.45 | Luettu: 841 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Judas and the Black Messiah on ponteva otsikko ilmeisen pontevalle draamalle, joka kertoo Fred Hamptonista ja miehestä, joka petti hänet. Hampton oli Mustien panttereiden nuori mutta nousussa oleva jäsen, joka pyrki liittoutumaan monien ryhmien ja myös valkoisten ja latinoiden kanssa murtaakseen Yhdysvaltain rasistisen ja syrjivän kulttuurin. Hampton "kuoli ratsiassa", tai kuten asia nykyään ilmaistaan, FBI ja Chicagon poliisi murhasivat hänet harkitusti. Tapaus kytkeytyy J. Edgar Hooverin ajan FBI:n laajamittaisiin laittomuuksiin.

Hamptonia näyttelee Daniel Kaluuya. Hän sai Oscar-ehdokkuuden elokuvalla Get Out ja hän on vakuuttava myös vuokrauutuudessa Queen & Slim. Oppinut arvaus on se, että tällä roolilla saattaa irrota voitto, sillä aihe on ajankohtainen ja trailerissa räiskyvä tunne tulee eri aksentilla kuin yleensä. Ensi-ilta on ensi vuonna, mutta alkuvuoden leffat voivat kisata Oscareista saman tien koronasta johtuen.

LaKeith Stanfield näyttelee "Juudasta" eli pikkurikollista, joka soluttautui Mustiin panttereihin ja toimitti FBI:lle tietoja jopa Hamptonin sisustuksesta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Perry Masonin tuotta... Dark 9/26: Ukko Nooa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova