Tuorein sisältö

(James) Franco on liian valkoinen ollakseen (Fidel) Castro?

08.08.2022 klo 21.15 | Luettu: 510 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


James Franco on kiinnitetty elokuvaan Alina of Cuba, joka kertoo diktaattori Fidel Castron tyttärestä Alina Fernándezista. Franco näyttelee itseään diktaattoria.

Ana Villafañe näyttelee tytärtä. Alina pakeni Kuubasta vuonna 1993 ollessaan 37-vuotias. Hän ajautui vaikeuksiin Kuuban kommunistisen järjestelmän keskellä, ja hän on sittemmin kritisoinut kommunismia ja isäänsä.

Mía Maestro näyttelee Natalia Revueltaa, joka oli Alinan äiti ja kuubalainen seurapiirijulkkis. Castro ja Revuelta olivat varattuja henkilöitä sutinansa aikana.

John Leguizamo on yksi nimekäs herra, joka on protestoinut sitä, että "Franco ei ole latino". Francon isä on portugalilaistaustainen ja Francot jakavat nimensä entisen Espanjan diktaattorin kanssa. Leguizamo tietää sen, joten kolumbialaistaustaisen veteraaninäyttelijän mielipide roolien jakautumisesta on harkitusti pikkutarkka.


Kuvassa on leffa True Story.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Westworld 4-7: sarja... TAGi on POP juhlitaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

qwertypro

09.08.2022 klo 13.49 1 tykkää tästä

Jossain oli juttua että Francon isä asui vain parinkymmenen kilometrin päästä sieltä missä Castron isä oli kotoisin ja omaa siis portugalilaista taustaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova