Tuorein sisältö

Dark 9/26: Ukko Nooa, Ukko Nooa oli ajan virtaan paattia pykäävä puonreikä mies

08.08.2020 klo 23.00 | Luettu: 2245 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9:
Alles ist Jetzt


Aikamatkustaja Ulrich ei sittenkään onnistunut tappamaan "tulevaa psykopaattia" lapsena, joten hän olikin itse mukana luomassa traumatisoitunutta pöpiä. Tällaisia kliseitä sopii käyttää juuri näin, eli pienenä ja terävänä osana mutkikasta kokonaisuutta.

Tunsin olevani mukana tarinassa ja teemoissa, kun nuorempaa Ulrichia jälleen tylytettiin roistoksi, joka hän siis aikuisena on. Nuorukainen on syytön, mutta vahinko kiertää, kun hänen tyttöystävänsä syyttää sivullista valheista. Tunnen nämä hahmot! Jes.

Sitten paikalle ilmestyi joku haavoittunut Alexander aseen kanssa. Ei ollut pienintä aavistusta, onko hänestä tarkoitus tietää jotakin (ja vähintään sen pitäisi olla selvää, onko kyseessä vanhaa vai uutta), joten säntäsin taas lukemaan päänräjäyttävän sekavaa Wikiä ja ärsyynnyin. Hahmoilla on luonnollisesti eri näyttelijät eri ajoissa. Ensimmäinen kerta meni läpi, kun hahmolla oli myös eri identiteetti eri ajassa, mutta tämä passi-spedeilijä-Alexander... Fuck my life. Fick mein leben?

Se liukui kivasti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, kun ydinvoimalan salailua selitettiin ja korvapsyko ja pahuuspappi nimeltä Noah virittelivät yhdessä maailmanlopun aikakonetta lastenhuoneessa viiden ihmissuhdesaippuajuonen välissä. Ymmärsin palasten loksahtelevan yhteen; osittain koska Wiki-kierros selitti taas pari nimeä. Jos älykkyysosamääräsi sallii seurata sarjaa ilman Wikiä, eikö sinulla ole parempaa tekemistä? Keksi koronarokote. Maankaltaista Mars.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 1-10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mustat pantterit myl... Maisie Williams ryös... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova