Tuorein sisältö

Dark 13/26: jes, juuri tätä kaipailin 10 jaksoa sitten

03.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 683 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
Gespenster


Kaikki liittyy kaikkeen. Miten olisi jo tänään? Jakso kiusaa mahdollisuudella, että jakso on jakso, eikä sillisalaattia. "Kyttä Lontander" ja eriparisilmä ovat isä ja tytär, joten matkat risteävät eri ajoissa. Myös paha pappi on aktiivisessa seurannassa ja hän on eriparisilmän mummoversion vihamies. Pappi surmaa mummon, kun mummo on lähettänyt itsensä aikamatkalle, jotta hän voi lähettää itsensä aikamatkallemn hhhn. Ilmeisesti kun lyön naamani näppäimistöön, lopputulos on "mn hhhn".

Mummo ehtii myös pyytää anteeksi isänsä nuorelta versiolta. Hieman vastaavasti isän vanha versio kertoo syövästään tyttären normaalille versiolle. Kun taas tarkistin, keitä sivuhahmot ovat olevinaan, opin vielä, että tyttären normaalin version ensimmäinen epänormaali saavutus on se, että hän näkee oman tyttärensä tulevaisuudessa syöpäsairaana! Jossakin tässä oli hahmovetoinen, inhimillinen oivallus ilmeisen sisällön päälle? Jakso elävöittää hahmoja ja perusteita, mutta löytyykö saumasta syy, miksi... sarja on tehty? mn hhhn

mn hhhn

Kärsin lähinnä tästä omasta "analyysistani". Jakso on yksi helpoimmin lähestyttävistä. Hahmot ovat luontevasti, kiintoisasti ja samaistuttavasti esittelyvaiheessa (kuolevat mukaanlaskien), mikä olisi ilahduttanut 1. kaudella. Ensimmäinen kausi alusti alustavasti 50 asiaa, joista nyt elävöitetään tärkeimmät tai kaikki.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Batman -kuvaukse... Tältä näyttää Selviy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova