Tuorein sisältö

Dwayne Johnsonin superroisto Black Adam kohtaa neljä supersankaria

23.08.2020 klo 01.55 | Luettu: 1913 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Toistetaan vielä kerran tämä anekdootti. Dwayne Johnson kysyi faneilta vuonna 2007, pitäisikö hänen näytellä Shazamia vai Shazamin arkkivihollista Mustaa Adamia, joka on Shazamin taikavoimien alkuperäinen kantaja. Fanit valitsivat Mustan Adamin. Se tapahtui vuosia ennen kuin Johnsonista tuli todellinen elokuvatähti ja 6 vuotta ennen DC:n elokuvauniversumin alkua.

Elokuva Black Adam valmistuu jouluna 2021. Johnson puhui DC FanDome -tapahtumassa mieltymyksestään tähän antisankariin, jolla on vuosituhansien edestä traagista historiaa. Hän uhosi, että universumin voimasuhteet menevät nyt uusiksi. Musta Adam on Teräsmiehen tasoinen sisupussi, joka on viettänyt ikuisuuden kahleissa.

Äänessä oli myös Noah Centineo, joka näyttelee nuorta, kokoaan vaihtavaa sankaria Atom Smasheria. Atom Smasher on osa Justice Society -tiimiä, johon kuuluvat tuoreen tiedon mukaan myös lentävä Hawkman, monipuolinen maagi Doctor Fate ja tuulta manipuloiva Cyclone. Näyttelijöitä ei ole paljastettu.

Täysiveriset DC FanDome -trailerit on julkaistu samantien YouTubessa, mutta Black Adamin konseptitaidevideoista on liikkeellä vain epävirallisia versioita:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Halleluja! Justice L... Kauniita bat-unia: e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova