Tuorein sisältö

Kauniita bat-unia: ensimmäinen The Batman -traileri ei petä

23.08.2020 klo 04.05 | Luettu: 4540 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Robert Pattinsonin tähdittämän The Batman -elokuvan paneeli on päättynyt trailerin julkaisuun. Vuorokauden mittainen DC FanDome -tapahtuma on aloittanut uusintakierroksen.

Elokuva aloittaa oman jatkumonsa, jonka on määrä paisua ainakin leffatrilogiaksi ja Gotham Cityn poliiseista kertovaksi tv-sarjaksi. Jatkumo on realistisempi kuin käynnissä oleva DC:n elokuvauniversumi, eikä jatkumo tähän tietoon ota osaa laajempaan suunnitelmaan, jossa hahmot voivat vierailla eri todellisuuksissa (Michael Keatonin ja Ben Affleckin Batmanit esiintyvät vuoden 2022 The Flashissa).

Elokuva kertoo Batmanin toisesta vuodesta: päätös heilua puvussa on tehty, mutta opittavaa on ja myös kuuluisat roistot ovat vasta aloittamassa. Ohjaaja Matt Reeves uskoo löytäneensä sopivasti tuoreen näkökulman tuttuihin asioihin ja juuri sen tasapainon hakemista hän pitää mielenkiintoisena. Myös Pattinson on kertonut pitävänsä hyvien vanhojen versioiden määrää kiehtovana haasteena.

Leffa lykkääntyi ensi vuoden kesältä ensi vuoden lokakuuhun koronaviruksen vuoksi. Tauolla ollut tuotanto jatkuu syyskuussa. Ennen trailerin julkaisua Reeves sanoi, että kuvattavaa on vielä paljon, mutta eiköhän tämä jo leffalta näytä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dwayne Johnsonin sup... Reckless Love Tähdet... >

Keskustelut (7 viestiä)

Jerkkeri

23.08.2020 klo 09.05 6 tykkää tästä

Yllättävän hyvin tuo pattisonni vetää, voi olla ihan katsottava elokuva.
lainaa
DirkDiggler

23.08.2020 klo 13.16 5 tykkää tästä

PattisoniHan on parantanut, kuin sika juoksuaan. Todella kova kaveri nykyään!
lainaa
Arthur

23.08.2020 klo 16.22 5 tykkää tästä

Jep, Pattinson on laatunäyttelijä, joka on tehnyt Twilight-vuosiensa jälkeen toinen toistaan erinomaisempia roolisuorituksia. Luulen, että Lepakkomiehen ja Tenetin myötä hänen keijukaismaineensa alkaa viimein karista myös isomman yleisön silmissä.
lainaa
Batman2021

23.08.2020 klo 17.38 3 tykkää tästä

Tämä saattaa olla itselleni kaikkien aikojen paras Batman-elokuva. Sen verta iso luottamus on Matt Reevesiin ja Battinsonin kykyihin näytellä Bruce Waynea ja Batmania.
lainaa
IsotOdotukset0101

23.08.2020 klo 17.49 3 tykkää tästä

Kohtaus missä nuori Batman hakkaa roiston henkihieveriin vakuutti varsinkin. Joko nuori Batman oli yli-innokas tai sitten hän halusi nimenomaan näyttää roistoille, että parempi pelätä häntä. Ja hän näytti sillä sen kun hakkasi roistoa vielä maassakin. Kohtaus oli brutaali and i love it.
lainaa
Batsison

23.08.2020 klo 23.21 1 tykkää tästä

IsotOdotukset0101 kirjoitti:
Kohtaus missä nuori Batman hakkaa roiston henkihieveriin vakuutti varsinkin. Joko nuori Batman oli yli-innokas tai sitten hän halusi nimenomaan näyttää roistoille, että parempi pelätä häntä. Ja hän näytti sillä sen kun hakkasi roistoa vielä maassakin. Kohtaus oli brutaali and i love it.


En usko kumpaankaan teoriaan vaikka paikkansa voivat pitääkin. Batman on selvästi kokenut jotain todella musertavaa, ja hän todellakin on kostoretkellä, eikä täten tunne sääliä hänen eteensä asettuvia kohtaan. Tätä tukee takaa-ajo, missä sanotaan "this guy is crazy".
lainaa
poimuelaja

24.08.2020 klo 00.12 2 tykkää tästä

Batsison kirjoitti:
[quote nick="IsotOdotukset0101"]Batman on selvästi kokenut jotain todella musertavaa, ja hän todellakin on kostoretkellä, eikä täten tunne sääliä hänen eteensä asettuvia kohtaan.


Anteeksi, onko Batmanin taustatarina jäänyt huomioimatta?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova