Tuorein sisältö

Carnival Row 2-3: ei paljon melua tyhjästä vaan päinvastoin

25.02.2023 klo 22.00 | Luettu: 942 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
The Martyr's Hand


Mielikuvitusta kutitelleet laajennukset muuttuvat nopsaan itsestäänselvyyksiksi. Ei ole uusia, vaan lähinnä tarkennuksia. Jakso on silti sujuva? On kymmenen tilannetta, joissa hahmoilla on tilaa mennä suuntaan tai toiseen, jos ei takuita siitä, että missään on järkeä. En tahdo valittaa, enkä osaa kehua, joten koen olevani mainosalalle eksynyt ammattiruikuttaja; orpo piru vieraassa helvetissä.

Ehkä Orlando Bloomille kehtaa lohkaista kolme tähteä. Hän juttelee näkyjä näkevän ja pieniä eläimiä unissaan suolestavan keijudaamin kanssa. Paljastuu, että sivujuoni kytkeytyy suoraan siihen, että sekä ihmisiä että fantasiaolentoja on murhattu epämääräisissä olosuhteissa. Veikkaan, että jokin taho yrittää saada aikaan "rotusodan", kun tilanne on jo tulehtunut. Kiinnostaako kovasti? Ei? Ei verrattuna yleisempiin, konkreettisiin ongelmiin.

Paras kohtaus on tämä. Fantasiaväkeä puolustava pulisonkisetä koettaa väittää naapurivaltion natsille, että toki hän natseja tukee ilman taka-ajatuksia. Natsi ei usko, muttei myöskään välitä, vaan toteaa toverillisesti, että poliitikon kannattaisi kehittää useampikin taka-ajatus. Se siitä. Näppärää.

Taka-ajatuksia näkyy siellä täällä. Väärällä puolella pelaavalla hirviöllä tai parilla saattaa olla potentiaalia hyvään, ellei joku vain teeskentele. Mahdollisuuksien rajoissa on sekin, että sotken pari hahmoa toisiinsa, kun porukkaa on paljon, 1. kaudesta on aikaa ja se tyyppi laiskottelee, jonka on tarkoitus kirjoittaa juonitiivistelmä Wikiin.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirjalähde: näin Mr.... Näin Euroviisujen In... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova