Tuorein sisältö

Cursed 1-8: Girlboss lahtaa yksin puoli armeijaa

20.08.2020 klo 23.10 | Luettu: 1427 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
The Fey Queen


Ulisin viimeksi kaikesta muusta, mutten maininnut Nimueta, vaikka hän hutiloi miekkansa rotkoon. Hän yritti ottaa vastuuta elämästään, joten häntä olisi pitänyt tsempatakin. Nyt väsytystaktiikka puree. Hän tuntuu päähenkilöltä ja johtajalta tehdessään päätöksiä. Se on Dublo-tason leikkikalustrategia, mutta strategia, kun noidaksi haukuttu Nimue pyytää pahikset linnasta ulos ja - tättärää - noituu heidät. Muu keijuporukka teleporttaa linnaan, joten nyt Nimuella on sellainen.

Kivasti tuo sujui, mutta hirveä nipotushimo jäi. Jos taistelu on jakson alussa ja sitten ihmetellään seuraamuksia, taistelu kannattaisi käynnistää edellisen jakson lopussa, jotta adrenaliinia pursuava vaihe paisuu katsojan mielikuvituksessa. Mutta: sarjahan mahdollisesti tekee juuri näin, sillä lopussa kunkku ja/tai paavi tempovat lisää spedejä reservistä.

Ennen sitä koin, että paladiinien ura pahiksina on nyt nähty. He olivat vaarallisia kuin aasin vetämä lava hernepusseja, joten seuraava konna kiitos. Viikinkikunkku oppii Nimuen olevan tiellään ja hän on raamikas, jäyhä ja karvainen toisin kuin paladiineja avustavan Kylo Renin kaltaiset sekundanilkit. Tuhman hämähäkin purema Morgana tapaa Harry Potterista karanneen ankeuttajan, joten siinä on jotakin. Epäilyttävä on tarkoituksella Nimuekin, sillä taikamiekka on tässä vaiheessa Sauronin korruptoivien sormusten korvike.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< DC Fandome lähestyy:... Metallican tyypit pu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova