Tuorein sisältö

Biohackers 1-4: taakse verhon kurkistan, kivet käännän kyljelleen

28.08.2020 klo 23.00 | Luettu: 572 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Certainty


Ensimmäiset kaksi jaksoa vakuuttivat, että nyt katsotaan nuoria anarkistisia biohakkereita. Kolmannessa hakkeroitiin PC tyyliin "kokeilen lemmikin nimeä", mutta vaikeiden sanojen pudottelu sairaskohtausta hoidettaessa liittyi teemaan. Nyt Mia vahvistaa, ettei hän ole Mia, vaan professorin syntien penkoja, ja proffa vahvistaa tajuavansa penkomisen, ja nämähän jo tiesimme. Ei ole Avatar-viittauksia ja muita jekkuja. Hassut sivuhahmot vain istuvat sohvalla. Epäilin katsovani Salattujen elämien jännärispesiaalia.

Toki saippuasarja venyttäisi juonen kuukauden mittaiseksi. Mia eli Emma ehtii kuulla suoran selityksen professorin dementoituneelta kollegalta: yrittäessään parantaa geenivirheitä proffa ensin loi sellaisia ja sankaritar on yksi uhreista. Tämä on arvostelu, eikä tiivistelmä, joten sanotaan vielä, että pih.

Tässähän voi olla vielä paljonkin taustalla, mutta mikä on mainitun perusteella veikkaukseni siitä, miksi yksi äijä päästi tautia levittävät hyttyset vapaaksi? Häntä ketutti: oli jo viritelty hyttysiä ja tauteja ja alkoi ketuttaa, loppu. Enää ei siis jännitä. Oletin, että "Mian" ja professorin nahistelu alkaa nyt, mutta tämäkin jakso päättyy lupaukseen ensi kerrasta ja alkaa olla myöhä.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Crichtonin V... Matkalla ulottuvuuks... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova