Tuorein sisältö

Biohackers 1-3: (en tietoisesti halua haastaa riitaa, mutkun) paperin printtaus on jännempää kuin Tenet

27.08.2020 klo 23.00 | Luettu: 2059 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Suspicion


Räpätys ei lipsunut sekavuuden puolelle, kun ideat esiteltiin (toisin kuin Tenetissä). Jos odotamme täsmälleen samaa nyt, jaksoa voi tylyttää siitä, että olennainen mahtuu tiivistelmään, joita Netflix ripottelee jaksolistoihin: sairaskohtaus keskeyttää Mian yrityksen tutkia professorin asuntoa. Jakso on nähty ennen näkemistä? Tuskin putoat kärryiltä, jos skippaat jakson, mutta: ei. Nyt kerronta hengähtää ja antaa ideoiden vakiintua (toisin kuin koskaan Tenetissä).

Kysehän oli geenimuuntelusta ja koeputkista. Kunnianhimoisen professorin viritelmiin kuuluu laittomuuksia. Ilman niitä eräs poika ehkä kuolisi, mutta anarkistisista innovaatioista proffa vaatii korkeaa hintaa ja aiemmat "innovaatiot" kaunainen Mia haluaa printata paperille. Tauteja levittävät ötökät mainitaan ja kytketään sarjan aloitukseen.

Tuo oli vain nippelitietoa aiemman mausteeksi, mutta samalla jakso vie meidät sen vaiheen kynnykselle, jossa Mia saa asiat etenemään ja/tai proffa tajuaa yrityksen. Sairaskohtaus mutkattomasti lähentää Miaa ja muita nuoria tilanteessa, jossa Mia voisi tuntua suorittajalta; ei sillä, että hahmot olisivat erityisen kiinnostavia. Tämä on ensimmäinen Tenetin jälkeen katsomani (ei julkaisemani) asia, joten osaan arvostaa sitä, kun tarinankertoja puhuu katsojalle eikä peräsuolelleen.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-1 ja 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaarinan Saaristo Op... Masked Singer Suomi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova