Tuorein sisältö

The Boys 2-2: syö sieniä, keskustele vatsasi repaleisten reikien kanssa. Jotka sinänsä ovat totta.

05.09.2020 klo 22.00 | Luettu: 1668 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 2:
Proper Preparation and Planning


Vastaus 1. kauden viimeiseen kysymykseen on se, että pahis päästi sankarin pakoon, koska sankari on lavastettu syylliseksi hänen rikoksiinsa. Selitystä puoliksi pantattiin viimeksi, jotta se tuntuisi joltakin: missä on Billy, oli määrä parahtaa. Käytännön merkitys jää vähäiseksi tässä välissä, kun "pojat" ovat henkipattoja muutenkin.

Mutta nyt meillä on Billy. Hän on sosiopaatti, joka manipuloi kaverit jatkamaan, mutta Karl Urbanin karisman myötä kannustan häntä ja protestoin, jos nahistelu Hughien kanssa johtaa siihen, että Hughie perii vetovastuun. En kanna Hughielle kaunaa hahmonkehityksen puutteista, mutta pidän häntä kuivana rivisolttuna. Kun superterroristi paljastuu mykän ninjattaren veljeksi, Hughie reagoi kuin Hollywood-sankari ja Billy kuin antisankari, ja eikö tämän pitänyt kertoa jälkimmäisistä?

Tuottaja Seth Rogen vilahti, joten pistän sen hänen ns. ansiokseen, että "Vesimies" pyrkii huumeilla eroon alkoholista: ehkä omille kiduksille puhuminen eheyttää kehonkuvan? Uusi sähkövoimainen superlyyli vaikuttaa ylikirjoitetulta viljellessään pontevasti sarkasmia, maalaisjärkeä ja Peppi Pitkätossu -viittauksia, mutta en valita, kun hänen merkityksensä on avoin. En sinänsä urputa mistään sivujuonen pätkästä, mutta harkitsen klassista sillisalaatti-vertausta, sillä kaikki on alustusta (katso jakson nimeäkin) ja alustuksen määrä ylittää suositukset katseluhistoriassani.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 2-1 --- Jakso 2-3 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jason Stathamin ja G... 33-vuotias naiskitar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova