Tuorein sisältö

Sepulturasta tuttu hahmo haki Metallican kitaristiksi - 'Elämäni huippuhetkiä'

21.09.2020 klo 21.52 | Luettu: 685 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sepulturan Andreas Kisser hehkuttaa edelleen vuonna 1992 tapahtunutta koe-esiintymistä, jolloin mies haki Metallican tuuraavaksi kitaristiksi.

"Elämäni huippuhetkiä".

James Hetfieldin tuuraajaa tarvittiin kitaran varteen rokkarin loukattua kätensä. Hetfield hoiti lavalla kuitenkin laulusosuudet.

Kisserin ystävä Phil Rind (Sacred Reich) oli hyvää pataa Metallican Jason Newstedin kanssa, joten koe-esiintyminen onnistui vaivattomasti. Kisser oli nuorena miehenä soittanut paljon covereita, joten Metallica oli kitaristille tuttu bändi.

Kisser muistelee tilannetta Death Angelin Ted Aguilarin haastattelussa. Kisser muistelee soittaneensa Metallican tyyppien kanssa viisuja kuten The Shortest Straw, One, Nothing Else Matters, Enter Sandman...

Kisser matkusti soittotilannetta varten Brasiliasta USA:n Denveriin. Lopulta usean kitaristiehdokkaan joukosta jäljellä oli Kisserin lisäksi Metal Churchin John Marshall - joka oli myös Metallican ex-roudari. Marshall oli jo aikaisemmin tuurannut Hetfieldiä.

Kisser toteaa Black-albumin viisujen olleen hänelle hieman vieraita, joten Marshall sai pienen niskaotteen. Lisäksi Marshall asui samassa maassa ja oli Metallican tyyppien ystävä joten...

"Mutta he (Metallican tyypit) pitivät kuitenkin palaveria harjoitusten jälkeen joten se oli lähellä. Olisin päässyt kiertämään Guns N' Rosesin ja Faith No Moren kanssa. Kiertue oli aivan uskomaton. Se oli yksi elämäni huippuhetkistä. Vielä nykyäänkin, olemme ystäviä. Fantastista".

(Blabbermouth.net)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jättihirviöt eivät p... Vanha suola ketuttaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

Villeeww

22.09.2020 klo 06.14 1 tykkää tästä

VIddu, mikä lööppi taas. Kuka käärii rahat?
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova