Tuorein sisältö

Marvel palkkasi Ms. Marvelin: muslimisankari seikkailee Disney+ -sarjassa

01.10.2020 klo 13.55 | Luettu: 554 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nuori tulokas Iman Vellani on napannut pääosan sarjasta Ms. Marvel, joka tähän tietoon alkaa Disney+ -palvelussa vuonna 2022. Ms. Marvel tulee esiintymään myös Marvelin elokuvissa.

Ms. Marvel on niitä sankarinimiä, joita Marvel on kierrättänyt vuosien varrella. Alkuperäinen Ms. Marvel on Carol Danvers, joka tunnetaan nykyään Captain Marvelina. Vellani näyttelee neljättä Ms. Marvelia, eli Kamala Khania, joka on Marvelin ensimmäinen oman lehtensä saanut muslimisankari: pakistanilaisamerikkalainen teini. Tuore videopeli Marvel's Avengers auttoi tekemään hahmosta tutun laajemmalle yleisölle.

Khan on yksi elastisista eli muotoa muuttavista supersankareista. Sarjakuvissa voimat selittää Inhuman-geeni, mutta Inhumans-tv-sarja floppasi, joten se jää nähtäväksi, viittaako Marvel asiaan jatkossa. Se ei muuttaisi paljoa, jos Marvel tekisi hänestä X-Menin saatuaan sen lisenssin takaisin.

Valtavirran muslimisankari on iso juttu monille. Asiaa on kommentoinut mm. pakistanilaisamerikkalainen Oscar-ehdokas Kumail Nanjiani, joka liittyy Marvel-universumiin itsekin Eternals-elokuvassa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maidenin Bruce ... Conan barbaari valmi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova