Tuorein sisältö

The Mandalorian 1-6: Bill Burr on paras Star Wars -hahmo sitten Ahsoka Tanon

09.10.2020 klo 23.00 | Luettu: 4040 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
The Prisoner


Jakso on jännin tähän mennessä, joten valitan vaihteeksi intohimoisesti. Juoni on taas simppeli ja irrallinen, kun mando ja likainen puolitusina pelastavat roiston avaruusvankilasta, mutta tarvitsin vain minuutin järkeilläkseni, ettei Disneyn Star Wars -ajalla ole nähty parempia uusia hahmoja.

Stand-up-koomikko Bill Burr pitää ehkä tuntea, jotta vaistoat, mitä hänen kusiaispesämäisessä kupolissaan liikkuu, mutta se, että hän epäilee pottapäisen päähenkilön olevan Jar Jar Binks (tai gungan), on täydellinen Burr-hetki, joten ei moni häntä kauaa vierastaisi. Lonkeropäistä narttua näyttelee ihanan yli-ilmeikkäästi Natalia Tena ja tankkimaisena saatanana jäykistelee hallitun koomisesti Clancy Brown. Kaikki kolme ovat entuudestaan kulttimaineessa. He kehittävät Farscape-henkistä sarkastista kemiaa nopeammin kuin Farscape.

Heidän dumppaamistaan vastaava tempaus olisi se, jos ensimmäisen Guardians of the Galaxy -leffan voittaisi jäykkä vasaramies Ronan, joka seikkailee jatkossa yksin. Heidän pitäisi saada oma sarja, tai he voisivat ottaa tämän. Ostaisin action-figuurit ja valvoisin iPadilla 34. sääntöä.

Sarjan matalan ikärajan liike-energia on aina pätevää, kunhan jokin muukin toimii, mutta vääjäämättömät jäähyväiset tekevät jakson jälkimmäisestä puoliskosta eräänlaisen antikliimaksin. Kerronnan pinnallisuus menee läpi koomisten antisankareiden kiehnätessä keskenään, mutta se on tökeröä, että klassiset oranssihaalariset X-Wing-pilotit käyttäytyvät loppupuolella kuin amerikkalaiset kytät, jotta jakso päättyisi nopeammin.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maustetytöt julkaisi... Aki nakuna kaupungil... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mando123

10.10.2020 klo 18.45

Pakko haukkua The Mandalorian pystyyn koska et oo nähny parempia sarjoja
lainaa
Bub

10.10.2020 klo 22.19

Olen kyllä nauttinut sarjasta mutta ei se oikein tunnu etenevän mihinkään. Mando otti muksun mukaan ja jatkaa töitä. Mitään isompaa ei vaikuta tapahtuvan taustalla vaikka ollaan jo kuudennessa jaksossa.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.10.2020 klo 22.33

Ei hätää, vastauksia on tulossa 3. tai 4. kaudella, vihjasi sivuosanäyttelijä äskettäin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova