Tuorein sisältö

Pedro Pascal vahvistaa olevansa lähinnä ääninäyttelijä The Mandalorian -sarjassa nykyään

25.05.2023 klo 15.15 | Luettu: 1887 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Se on tiedetty alusta saakka, ettei The Mandalorian -sarja varsinaisesti tarvitse Pedro Pascalia kuvauksissa, vaikka hän näyttelee päähenkilöä. Tunnettua tähteä ei kannata teloa ainakaan lukuisissa toimintakohtauksissa, kun kypärän alle on helppo ujuttaa stunttimies.

Omien sanojensa mukaan Pascal on näytellyt hahmoa merkittävän määrän puku päällä. Neljän kuukauden kuvaukset ovat hänelle fyysisesti liikaa, joten tuotanto on hakenut oikeaa ratkaisua. Nykyään hän toimii pääasiassa ääninäyttelijänä.

Pascal on hyvin tyytyväinen tilanteeseen ja siihen, miten hänen sijaisensa Brendan Wayne ja Lateef Crowder suoriutuvat fyysisestä osuudesta. Pascalille on jäänyt aikaa tehdä muuta (kuten The Last of Us -sarja).

Myös Darth Vaderin toteuttamiseen tarvittiin kolme näyttelijää jo ennen esiosien aikaa, joten tämähän on Star Wars -perinne. Allekirjoittanut ei malta olla kommentoimatta, että ainoa epäkohta on se, että yleensä karismaattinen Pascal kuulostaa toisinaan siltä, kuin hän näyttelisi hahmoa puhelimen välityksellä ennen aamukahvia.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Strange N... Euroviisut sekoitti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova