Tuorein sisältö

Netflixin Mars-matka Away lopetettiin saman tien

20.10.2020 klo 16.50 | Luettu: 1274 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix-sarja Away on lopetettu vain kuusi viikkoa ensimmäisen kauden ensi-illan jälkeen. Hilary Swank ja kumppanit yrittivät matkata Marsiin ja takaisin sillä periaatteella, että suhteet kollegoihin ja taakse jääneisiin omaisiin pysyvät keskiössä.

1. kausi jakoi mielipiteet. Yhdysvalloissa sarja nousi hetkeksi Netflixin omalle katsotuimmat-listalle ja pidemmäksi aikaa epävirallisille listoille, jotka arvioivat, mitkä sarjat ovat katsotuimpia. Netflix on varoittanut, etteivät epäviralliset listat kerro koko totuutta. Hintalapun ja kansainvälisen suosion suhde ratkaisee sen, saavatko sarjat jatkoa, ja se on nähty, ettei Netflix kauaa odottele, alkaako kulttimainetta ropista hiljalleen jostakin Pihtiputaan tienoilta.

Normaalien lopetusten lisäksi Netflix on perunut tänä vuonna jo tilaamiansa kausia koronaviruksen vuoksi. Sellaisia uhreja ovat I Am Not Okay with This, The Society ja GLOW.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen huutokauppake... The Empty Man iskee ... >

Keskustelut (2 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.10.2020 klo 16.57 2 tykkää tästä

Viime viikolla juuri katselin tämän. Hidastempoista, liikaa takautumia, väkisin keksittyä konfliktia joka jaksoon, mutta silti myös melkein joka jaksossa henkeä pidätyttäviä kohtauksia sekä (ainakin maallikon silmin) varsin realistista, tiedepohjaista scifiä. Jotain jäi auki, mutta ei mitään cliffhangereita.
lainaa
miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

23.10.2020 klo 19.56

Kylläpä pisti harmittamaan, että tämäkin lopetetaan eikä saa jatkoa. Scifiä ei ole koskaan liikaa, joten harmittaa entistä enemmän. Kyllähän tätä olisi mielellään katsonut toisen ja kolmannenkin kauden. :(
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova