Tuorein sisältö

Barbaarit 1-3: hitaampi mutta hätäisempi Game of Thrones

02.11.2020 klo 22.00 | Luettu: 1998 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
On the Edge


Konflikti ei etene ja laihaksi jää sen taustoittaminenkin. Barbaarit pettävät toisensa sotastrategiaa ajatellen ja perhepiireissä ja he kävelevät pöheikössä ja voivottelevat kusi sukassa. Heistä piti välittää miksi? Yksi kehityskelpoinen karpaasi ilmoittaa, että hän oli alusta saakka kapinahengessä mukana, mutta hän kuolee välittömästi tarpeettomassa hold the door -kohtauksessa. Barbaari-Barbie ja poikaystävä Elven Rogue Ken antavat yhä kapinalle kasvot.

Roomalaisten vammauttama lapsi siirtyy full retard -tasolle höhöttäessään hautaroviolla ja hakatessaan päätään seinään. Nauroin ääneen, kun lapsi mongersi susista, kun hänet yritettiin heittää jyrkänteeltä, sillä Game of Thronesissa susi on vammautuneen pojan suvun tunnus ja kohtaus vaikutti ikään kuin siltä, että "potentiaalinen mestaritietäjä" Bran Stark viskataan alas entistä korkeammalta. Noidan helmoihin poika päätyy, ja kyllä se järkeen käy draamassakin, että erikoiselle yksilölle löytyy shamaanin hommia. 2020 hänestä tulisi kriitikko.

Edellisen jakson jännitteet eivät ole haihtuneet, mutta eipä roomalaisten adoptoima ex-barbaari paljoa toimita ennen loppua. Ryhdyin nipottamaan tolppien kaatamisesta. Kun barbaari on ristiinnaulittu, onko tolpan katkaiseminen tyvestä kirveellä varmasti barbaarimaisin keino toimia? Siinä olisi yhdelle korstolle pieni Jean Valjean -hetki, jos hän kaataisi tolpan paljain käsin. No: ex-barbaari rikkoo sääntöjä sallimalla tolpankaadon ja paria kohtausta myöhemmin hän on taas barbaarien puolella. Siirtymä olisi ansainnut terävämpää kerrontaa.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maajussille morsian ... Jannika B hehkuttaa ... >

Keskustelut (2 viestiä)

ylöppö

02.11.2020 klo 22.14 1 tykkää tästä

Voisko siihen juttuun laittaa kyseessä olevan sarjan nimen?
lainaa
Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

02.11.2020 klo 22.57 1 tykkää tästä

ylöppö kirjoitti:
Voisko siihen juttuun laittaa kyseessä olevan sarjan nimen?

Siinähän se ylhäällä lukee. Barbaarit. Netflix sarja, englanniksi Barbarians. :)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova