Tuorein sisältö

Barbaarit 1-4: kiertotie korjaa edellisen jakson, eli nyt ehkä soditaan

03.11.2020 klo 22.00 | Luettu: 761 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
A New Reik


Katsonko minisarjaa, vai meneekö tähän 5 vuotta?

Ex-barbaari tappoi roomalaisia aseveljiä, mutta vain "maksaakseen velan" barbaarikamulle. Se on roomalainen ottoisä, joka junailee hänet barbaariheimon johtoon, eli roomalaiset uskovat yhä rutiineihinsa kauden puolivälissä. Entinen päällikkö suorittaa itsemurhan kävelemällä lavastettuun lätäkköön: 200 kilon oluttynnyri ei kellu (mitä pirua tämä äijä koki toimittavansa maan päällä?). Roomalainen uskoo testanneensa ottopoikaa, mutta juuri päällikköpolitiikalla hän pojan pettää.

Mistä siis löytyisi (ex-)ex-barbaarille barbaariarmeija? Sankarit Barbaarie & Ken kysyvät petturiheimolta, josko Robin Hood -taktiikka kiinnostaisi. Petturien päällysmies pettää taas, joten herra sankari survaisee. Muiden joulupukkien kulkuset kilisevät verisessä tilanteessa, joten sankaritar voittaa heidät puolelleen hyödyntämällä mystiikalle myönteisiä aivosoluja. Et voi kritisoida sarjaa nimeltä Barbaarit kivikautisesta logiikasta.

Ex-barbaari näennäisesti seuraa käskyjä ja fiksusti varmistaa asemansa muiden ex-barbaarien keskuudessa, ennen kuin hän ehdottelee kapinaa. Sillä välin Barbaarie & Ken ehtivät tehdä tarpeeksi, jottei kapina tunnu olevan roomalaisten kouluttamasta herrasta kiinni. Edellinen jakso oli latteahko, joten pysyn varautuneena, mutta ex-barbaarin töksähdellyt matka on nyt korjattu tyydyttävällä sisäisellä logiikalla.

Pyöräytän usein silmiä loppuyllätyksille, mutta se on hauskaa, että jakso loppuu mustasukkaisen sankarin nyrkiniskun puolivälissä, kun ex-barbaari kehtaa ehdottaa avioliittoa sankarittarelle.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< South Park -pojat te... Kauhuleffa Ottolapsi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova