Tuorein sisältö

Neil Marshall palaa hirviökauhun pariin The Lair -tykityksellä

09.11.2020 klo 16.10 | Luettu: 1536 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Neil Marshall ohjaa seuraavaksi toiminnallisen kauhuelokuvan nimeltä The Lair. Leffan esikuvia ovat klassikot Aliens, Predator ja The Thing.

Päähenkilö on Yhdistyneen kuningaskunnan ilmavoimien pilotti Kate Sinclair, joka on suorittamassa viimeiseksi kaavailtua lentoaan Afganistanissa, kun hänet ammutaan alas. Pakoillessaan vaarallisia kapinallisia hän törmää ihmisen luomiin verenhimoisiin olentoihin, jotka ovat puoliksi ihmisiä ja puoliksi avaruusolentoja. Juonikuvaus paljastaa, että Sinclair johtaa hirviöt vahingossa Yhdysvaltain tukikohtaan, joten se vaihe lienee muutakin kuin huipennus.

Marshall löi itsensä läpi kauhuelokuvilla The Descent (kuvassa) ja Dog Soldiers. Tv-sarjoihin pitkään keskityttyään hän jatkoi leffauraa Hellboy-kierrätyksen ja noitavainoista kertovan The Reckoning -trillerin merkeissä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Putouksestakin tutun... Ensimmäinen suomalai... >

Keskustelut (2 viestiä)

RandomSwinger

09.11.2020 klo 19.29 1 tykkää tästä

Descent oli hyvä elokuva, nämä muut ei niinkään.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

10.11.2020 klo 15.05 1 tykkää tästä

Dog Soldiers on yksi parhaimpia leffoja koskaan ikinä. Descent on loistava. Oli helvetisti luottoa uuteen Hellboyhin näiden takia, mutta se kusi täydellisesti. Nyt toivon, että Neil palaa juurilleen ja sieltä tulee loistavaa kauhua.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova