Tuorein sisältö

Hiljattain kuolleen Eddie Van Halenin kitaroilla tehtiin huutokaupassa tukeva tili - Eddien poika kommentoi kitkerästi somessa

03.12.2020 klo 10.02 | Luettu: 459 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Julien's Auctions on myynyt jälleen muusikoiden ja tähtiartistien tavaroita nimikkeellä "Icons & Idols Trilogy: Rock ‘N' Roll".

Kaksipäiväisessa huutokauppatapahtumassa myytiin lähes 900 tuotetta. Madonnan, Lady Gagan, David Bowien, Elvis Presleyn, Michael Jacksonin , Kurt Cobainin ja Bob Marleyn omistamien esineiden lisäksi myynnissä oli hiljattain kuolleen Eddie Van Halenin kitaroita.

Eddien kitarat olivat huutokaupan vetonauloja. Eddien punaisesta Kramerista maksettiin 231 000 dollaria. Kitara oli lahja Eddien ystävälle Bryan Cushille.

Lisäksi myytiin Charvel EVH Art Series -sarjan kitara 140 000 dollarilla. Kaikkiaan kolmella kitaralla tehtiin rahaa 422 000 dollaria.

Eddien poika Wolfgang Van Halen on kommentoinut somessa kitkerästi huutokauppatapahtumaa. Hän ei ole myymässä ainuttakaan isänsä kitaraa, Wolfgangilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Kyseiset soittimet eivät olleet Eddien käytössä aktiivisesti. Lisäksi Wolfgang ihmettelee, miten joku antoi lahjaksi saamansa arvosoittimen edelleen myytäväksi? Ja kyseessä ei ollut todellakaan hyväntekeväisyyshuutokauppa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Third Day 6/6: k... Suurin pudottaja Suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova