Tuorein sisältö

Uusia Star Wars -sarjoja: Ahsoka, Lando, Cassian, The Bad Batch, Rangers of the New Republic...

11.12.2020 klo 06.25 | Luettu: 1760 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Disney on ilmoittanut tekevänsä noin 10 Star Wars -aiheista tv-sarjaa muutaman vuoden sisällä. Vähintään kaksi sijoittuu samaan aikaan kuin The Mandalorian, jonka luoja Jon Favreau häärii kulisseissa.

Ahsoka keskittyy Rosario Dawsonin näyttelemään Ahsoka Tanoon, joka on Anakin Skywalkerin entinen oppilas. Ahsoka todennäköisesti jäljittää suuramiraali Thrawnia, jonka hän mainitsi The Mandalorian -sarjassa. Ahsoka debytoi Star Wars: The Clone Wars -animaatiosarjassa ja Thrawn 90-luvun romaanitrilogiassa.


The Mandalorianin toinen sisarsarja on Rangers of the New Republic. Sarja mahdollisesti keskittyy Gina Caranon näyttelemään Cara Duneen, joka on lainvalvoja.


Andor on virallinen nimi kapinallisliittouman soturista Cassian Andorista kertovalle sarjalle, joka on ollut työn alla pitkään. Sarja on esiosa Rogue One -elokuvalle. Diego Luna jatkaa Andorina.


Star Wars: The Bad Batch on uusi animaatiosarja, jota The Clone Wars alusti. Sarja kertoo muunnelluista kloonisotilaista, joille on annettu erikoisia kykyjä. He etsivät uutta tarkoitusta kloonisotien jälkeisessä galaksissa.


Star Wars: Visions on animoitu lyhytelokuvakokoelma, joka päästää japanilaiset animetaiturit leikkimään brändillä.


Hik. Allekirjoittaneen piti mennä nukkumaan jo 5 tuntia sitten. Missä ovat Landon ja The Acolyten logot, jotka näin jossakin? Eivät Twitter-tilillä. Eivät starwars.com-uutisessa. Mölömöm. Kuitenkin:

Varhaisessa kehitysvaiheessa oleva Lando kertoo tietenkin Lando Calrissianista. Ei ole tiedossa, pääseekö 83-vuotias Billy Dee Williams setäilemään, vai palaako Donald Glover nuoreksi Landoksi, jota hän näytteli Solo-elokuvassa. Dear White People -sarjan luoja Justin Simien on päävastuussa.

Russian Doll -sarjan luoja Leslye Headland puolestaan vastaa sarjasta The Acolyte. Mysteerijännäri sijoittuu High Republic -ajan viimeisiin päiviin, jolloin pimeän puolen voimat ovat nousemassa varjoista. Sarja kertoo siis selvästi varhaisemmasta ajasta kuin nämä muut teokset.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hayden Christensen p... Seuraava Star Wars -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova