Tuorein sisältö

Seuraava Star Wars -elokuva on Wonder Woman -ohjaajan Rogue Squadron

11.12.2020 klo 07.27 | Luettu: 1787 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Patty Jenkins ohjaa Star Wars -elokuvan nimeltä Rogue Squadron. Hän on jo pidemmän aikaa tahtonut tehdä eeppisen taistelupilottielokuvan pilotti-isänsä kunniaksi.

Nimellä Rogue Squadron on aiemmin viitattu Luke Skywalkerin lentueeseen. Elokuva sen sijaan esittelee pilottien uuden sukupolven, joka ansaitsee siipensä ja kuljettaa galaksin kohti uutta aikaa.

Englanninkielinen sanavalinta "future era" saattaa viitata The Rise of Skywalkerin jälkeiseen aikaan, mutta se jää nähtäväksi. Rogue One -elokuva oli iso hitti, joten ehkä sekin kävisi järkeen, jos palaisimme kapinavuosiin ja Rogue Squadron olisi vastaava nimivalinta kuin Aliens.

Rogue Squadron saapuu teattereihin jouluna 2023 ja se vahvistetusti on seuraava Star Wars -leffa. Tv-sarjoja on tiedossa useampikin ennen sitä.

Thor: Ragnarökin ohjaaja Taika Waititi jatkaa oman, humoristiseksi kuvaillun Star Wars -leffansa kehittelyä. Star Wars -projektien virallinen lista ei mainitse trilogiaa, jota The Last Jedin ohjaaja Rian Johnson on viritellyt.



Lähde: Starwars.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusia Star Wars -sar... Ruotsalaisen Crashdï... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova