Tuorein sisältö

Hayden Christensen palaa Darth Vaderiksi!

11.12.2020 klo 04.51 | Luettu: 2126 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lucasfilmin pomo Kathleen Kennedy lupailee, että tiedossa on vuosisadan uusintamatsi.

Hayden Christensenin näyttelemä Darth Vader ja Ewan McGregorin näyttelemä Obi-Wan Kenobi kohtaavat uudestaan Disney+ -sarjassa Star Wars: Obi-Wan Kenobi vuonna 2022. Se oli jo tiedossa, että Obi-Wan saa oman sarjan.

Herrat ottivat raivokkaasti yhteen Sithin kostossa ja katsojan oli tarkoitus olettaa, etteivät hahmot kohtaa ennen kuin he ovat vanhoja miehiä Uudessa toivossa. Christensenin usein kritisoidun suorituksen vilpittömänä ystävänä kommentoin, että Disney tekee fanifiktiota ja joku fani tulee aina onnelliseksi, kun näyttelijät saadaan kohdilleen. Christensenin olisi pitänyt palata jo Rogue One -elokuvassa. Disney+ -palveluun tehdään tuoreen tiedon mukaan noin 10 Star Wars -aiheista tv-sarjaa pelkästään lähivuosina, joten ehkä molemmille miehille löytyy enemmänkin keikkaa.

James Earl Jonesia ei ole vahvistettu Vaderin ääninäyttelijäksi. 89-vuotias Jones äänteli Rogue Onessa ja viime vuoden Leijonakuninkaassa ja hänet nähdään ensi vuonna elokuvassa Prinssille morsian 2, joten ehkä legenda jaksaa yhä.


Allekirjoittanut ja siedettävän mutta ilmerajoitteisen The Mandalorian -sarjan ystävät ovat ottaneet yhteen tänä syksynä. Kyllä Mandalorian-faneja naurattaa, jos Christensen ei enää koskaan näytä naamaansa kypärästä johtuen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel julkisti sarj... Uusia Star Wars -sar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova