Tuorein sisältö

The Handmaid's Tale 3-7: jännittävää kuin hirsipuu pelinä

14.12.2020 klo 22.30 | Luettu: 1539 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 7:
Under His Eye


"Se toinen", nyt jo entinen orjatar on yhä täytejaksojen virallinen symboli. Tänään hän palaa pitääkseen kerronnan ruohonjuuritasolla, kun aiheena on yhä Kanadan ja Gileadin diplomaattinen kriisi, jossa hihhulien painostustaktiikat alkavat heijastua sivistysvaltion politiikkaan. Se ei ole kunniaksi hahmovetoisuuden käsitteelle, etten muista tämän hahmon nimeä 30 jakson jälkeen. Hän ehtii peräti muistella menneitä.

Samaan aikaan June ei onnistu tapaamaan esikoistaan, mutta yritys eli kävelyreissu mahdollisesti tekee hyvää hänen uudelle, erilailla epävakaalle emännälleen. Tämä ja pienemmät laadukkaasti toteutetut tipunaskeleet ihmissuhteissa elävöittävät kokonaisuutta, mutta tällaisesta ei ole pulaa. Kausi on ylipitkä.

Junen entinen emäntä melkeinpä sanoo meille, että muistakaa ihailla valaistusta. Jää aikaa ihmetellä, onko jakso opinnäytetyö, sillä valolla leikkiminen ja hyvän maun rajoissa pysyvät rohkeat kuvakulmat ovat tarinaa dramaattisempia. Köysi roikkuu - tai ei, vaan köysi laahaa maata pitkin – mutta hirttoköysi se sittenkin on! Haukotellessani se alkoi kiinnostaa eniten, mahtuuko nyrkki kokonaisena kitaani, joten martan (sivuhahmon) kuoleman kirpeys valui puoliksi hukkaan.


Keskiarvo 30 jakson jälkeen:


< Jakso 3-6 --- Jakso 3-8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirppiksen Kingi -oh... Mariskan joulubiisis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova