Tuorein sisältö

Sarjojen The Mandalorian ja The Book of Boba Fett suhde on vahvistettu

21.12.2020 klo 18.30 | Luettu: 1588 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lucasfilm noudattaa samaa taktiikkaa kuin hahmojulisteiden kohdalla: faneilla oli viikonloppu aikaa katsoa uusin The Mandalorian -jakso ja nyt asioista puhutaan avoimesti.

Jakson lopputeksteissä julkistettiin The Book of Boba Fett, joka debytoi joulukuussa 2021.

Sisäpiirilähteet kertoivat heti, että kyseessä on uusi sarja. Netissä pohdittiin silti, onko kyseessä The Mandalorianin kolmannen kauden alaotsikko. Sarjan luoja Jon Favreau on nyt vahvistanut suorin sanoin, että The Book of Boba Fett -sarja tehdään ensin ja samalla tiimi valmistautuu The Mandalorianin kolmanteen kauteen, joka jatkaa vanhan päähenkilön seikkailuja.

Pari viikkoa sitten Lucasfilmin pomo Kathleen Kennedy antoi ymmärtää, että The Mandalorian jatkuu jouluna 2021. Favreaun puheista päätellen Kennedy hämäsi hitusen, jottei The Book of Boba Fett paljastu ennakkoon. Nyt kun tiedämme, että näistä kahdesta sarjasta vastaa sama tiimi, on selvää, ettei niitä esitetä yhtäaikaa.

The Book of Boba Fettin tuottajiin lukeutuu Robert Rodriguez, joka ohjasi sen Mandalorian-jakson, jossa Temuera Morrisonin näyttelemä Boba pani haisemaan ensimmäistä kertaa. Lucasfilmin mukaan Boban tarina on vasta alkanut.


Lähteet: Starwars.com, Good Morning America

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disney+ herättää hen... Raised by Wolves 1-3... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova