Tuorein sisältö

Brittihuumori kukkii Subin sunnuntaissa

19.08.2008 klo 12.45 | Luettu: 3026 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Subin brittikomedialle varattu sunnuntai-ilta palaa kesätauon jälkeen 7. syyskuuta alkaen. Vanha tuttu Pikku-Britannia (Little Britain) jatkaa uusintojen voimin kello 20.00 ja komediasarjauutuus Täyskäännös (Pulling) kello 20.30.

Täyskäännös on brittiläinen sketsisarja Catherine Tate Shown kirjoittajalta Sharon Horganilta. Horganin itsensä esittämä maaninen Donna, seksihullu Karen (Tanya Franks) ja rakastettava Louise (Rebekah Staton) eivät tahdo kasvaa aikuisiksi - ihan vielä. He haluavat vain pitää hauskaa - ja ehkä löytää täydellisen miehen siinä sivussa. Yhden yön juttuja, syöpää sairastava kissa, myymälävarkauksia ja tylsiä miehiä...Vähemmästäkin tulee sitoutumiskammo!

Lähes kaikki mahdolliset tv-palkinnot napannut Pikku-Britannia on tehnyt luojistaan Matt Lucasista ja David Walliamsista Englannissa eräänlaisia antikansallissankareita. Sarja pyöri alun perin radiossa, mistä se siirtyi suosion kasvaessa telkkariin. Molempien huumori on niin kieroutunutta, ettei siitä voi syntyä kuin loistava sketsisarja. Molemmat myös rakastavat pukeutua naisiksi...

Sarjan ikimuistettavia hahmoja ovat mm. verkkapukuun sonnustautunut mahdoton teinityttö Vicky Pollard, transvestiitti Emily Howard, pääministeriin rakastunut Sebastian, pyörätuolissa änkyttävä Andy ja hänen avustajansa Lou sekä Dafydd - Walesin ainoa homo.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Machine Menin kitari... Kiusattu Kristus Lar... >

Keskustelut (2 viestiä)

Flagg

Rekisteröitynyt 13.04.2007

19.08.2008 klo 19.17

Eh-eh-ehhhhhh!
lainaa
miksu

Rekisteröitynyt 15.06.2008

20.08.2008 klo 09.11

Hyvä sarja jos jättäisivät homottelun hieman vähemmäle.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova