Tuorein sisältö

Fast & Furious 9, Prinssille morsian 2, Raya and the Last Dragon ja Shyamalanin & Odenkirkin uutuudet Super Bowl -trailereissa

08.02.2021 klo 14.05 | Luettu: 1804 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Normaalitilanteessa alkuvuoden isot elokuvat tuhlaavat pienen omaisuuden saadakseen parikymmentä sekuntia mainosaikaa Super Bowl -tapahtumasta. Viime vuonna näin tekivät Fast & Furious 9, Black Widow, 007 No Time Day ja monet muut leffat, joita ei ole vieläkään julkaistu. Tänä vuonna törsäys jäi vähäisemmäksi.

Fast & Furious -saagalla on varaa yrittää uudestaan. Tarkoittaako tämä sitä, että toukokuun päivämäärä pitää? Mainoksessa lukee "teattereissa pian".


Nobody on Better Call Saulista tutun Bob Odenkirkin oma Taken tai John Wick. Super Bowl -mainos vahvistaa olemassaolollaan, että tuo netissä huolettomasti viljelty vertaus on tekijöiden tavoite: setämiehestä tulee nyt kuuma toimintatähti.


Old on M. Night Shyamalanin uusin mysteerijännäri. Rantaelämä tunnetusti vanhentaa ihoa, mutta tässä tapauksessa vuodet lähtevät vierimään hyvin nopeasti, eikä rannalta pääse pois.


Amazon Primen iso satsaus tänä keväänä on Coming 2 America, eli myöhäinen jatko-osa klassikkokomedialle Prinssille morsian. Eddie Murphy, Arsenio Hall ja kumppanit palaavat kehiin.


Uusin Walt Disney Animation Studios -elokuva Raya and the Last Dragon on aasialaisista kulttuureista inspiroitunut fantasiaseikkailu. Se, että leffa on mahdollista vuokrata korkeaan hintaan samana päivänä kuin se saapuu teattereihin, ei koskenut Suomea Mulanin tapauksessa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kanadalainen progeve... Maria Ylipään tähdit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova