Tuorein sisältö

Tim Burtonin The Addams Family -sarja Wednesday suuntaa Netflixiin

18.02.2021 klo 00.15 | Luettu: 1343 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Addams Familysta on nähty lukuisia versioita sitten Charles Addamsin alkuperäisen sarjakuvan. Tim Burtonilla oli ensin mielessä stop-motion-elokuva, joka peruttiin. Syksyllä paljastui, että hän on mukana kehittelemässä näyteltyä tv-sarjaa. Tuoreen tiedon mukaan sarjan nimi on Wednesday ja se alkaa kahdeksan jakson voimin Netflixissä.

Hirviöperheen tytär Wednesday Addams esitetään tavallista vanhempana. Hän aloittaa opiskelun Nevermore Academyssa, joten uusissa ihmissuhteissa riittää ihmeteltävää. Hän myös pyrkii ratkaisemaan vanhempiaan koskevan yliluonnollisen mysteerin, pysäyttämään paikallista kylää riivaavan murha-aallon ja ottamaan haltuun orastavan psyykkisen voimansa.

Burton ohjaa ja tuottaa. Yleensä nimekkäät elokuvaohjaajat eivät vastaa kaikista jaksoista, mutta sekä lähdeuutisessa että julisteessa seisoo juurikin "Burton ohjaa". Sarjan luojiksi ja vetäjiksi luokitellaan Al Gough ja Miles Millar, joiden aiempia yhteisiä projekteja ovat mm. Smallville ja The Shannara Chronicles.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uuden Mortal Kombat ... Haloo Helsinki! julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova