Tuorein sisältö

Leffat Italian Job, Love Story, Vaarallinen suhde, Ansa, Flashdance ja Grease jatkuvat ruudulla

25.02.2021 klo 16.45 | Luettu: 306 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Suoratoistopalvelu Paramount+ mahdollistaa lähitulevaisuudessa mm. sen, että Paramount Pictures -studion klassikkojen ystävät voivat järjestää pitkän istunnon tv-sarjaversion merkeissä. Love Story, Vaarallinen suhde (Fatal Attraction), Ansa - Parallax View (The Parallax View), The Italian Job, Flashdance ja Grease ovat saamassa sellaisen käsittelyn.

Grease: Rise of the Pink Ladies on esiosa klassikkomusikaalille. The Italian Job on suora jatko-osa 60-luvun toimintaleffalle: Michael Cainen hahmon lapsenlapset jatkavat kiihkoilua. Flashdance tavallaan jatkaa siitä mihin 80-luvun tanssielokuva jäi, mutta sarja sijoittuu nykypäivään.

Love Story on rakastetun nyyhkytarinan päivitetty versio. Vaarallinen suhde tuo moderneja ajatuksia trilleriin, jossa äijä pettää vaimoaan ja joutuu seksikumppanin vainoamaksi. Parallax View on uusi versio trilleristä, jossa toimittaja sotkeutuu laajaan poliittiseen salaliittoon.

Myös Kummisetä lukeutuu Paramountin elokuviin. Tulossa on leffan tekemisestä kertova The Offer -minisarja.

Paramount+ tarjoaa myös runsaasti vanhaa sisältöä ja täysin uusia aiheita. Palvelu aloittaa Suomessa 26. maaliskuuta: lisätietoja löytyy täältä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dave Bautista vastaa... Pixarin versio The S... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova