Tuorein sisältö

Tribes of Europa 1-5: toki hyvis voi ittensä teloittaa soluttautuakseen pahiksiin

08.03.2021 klo 23.00 | Luettu: 1583 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5


Katteettoman jännittävät loput ovat alan standardi, mutta tämän sarjan maneeri pistää silmään. Vanhemman veljen kuolemantuomio ja se, että nuorempi veli menetti taikakuution, ovat aikaa hukkaavia käänteitä. Kummassakin tapauksessa seuraava jakso peruuttaa takaisin neuvottelutilanteeseen, jossa tehdään päinvastainen päätös. Toisesta veljestä tulikin pomoleidin poikalelu ja toinen tekee (turhan) sopimuksen kuution anastajan kanssa.

Takana lienee kikkailun eikä pitkittämisen tarve. Poikalelujuoni kestäisi Game of Thronesissa ainakin vuoden, mutta tunti sen alkamisen jälkeen "lelu" on keplotellut liikkumatilaa ja ajautunut ongelmiin ja sitten hän tekee vaikutuksen näennäisesti yrittämällä itsemurhaa, kun leidi käskee: psykopoppoossa kuolemaa ei pelätä. Tahti kelpaa asiayhteydessä (kriitikon nuokkuessa). The Handmaid's Tale ei totisesti hätäile, jos täyteläisempi orjatarina kiehtoo.

Sisko ei ymmärrä alkeitakaan rauhanturvaajista (kuten ei katsojakaan), mutta hän on valmis tappamaan heidän ison pomonsa, koska häkkiin joutunut pieni pomo on könsikäs tai jotakin. Ison pampun idea siskoakin hyödyntävästä turvailusta saa neidin muuttamaan mielensä heti. Moraalisen kompassin puutteet tekevät sankarista mielenkiintoisemman, vaikken vielä usko, että asialla tehdään jotakin.

Kuutio onkin Transformers-pyssy (tyyliin alkuperäinen Megatron). Kukin kolmesta polusta voi parantua kauden päätteeksi.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen Virallisen li... Hyvää naistenpäivää:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova