Tuorein sisältö

Tribes of Europa 1-3: terve, toimintakykyinen pulu ei ole vielä edes Outolintu

27.02.2021 klo 23.30 | Luettu: 504 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3


Muodolliseen pätevyyteen kyrsiintyneenä kehittelin lausuntoja. Jos scifisarja tilattaisiin algoritmilta tai Ed Woodilta, mokat menisivät taiteena - toisin kuin tämä sarja; ja sitten jotakin videopelien ja pornon luovasta energiasta.

Mukana on taiteilijoita. Virallinen paras hahmo (tyyliin Han Solo) väläyttää tänään hauskaa ilmettä ja näyttelijä on kiva. Siinä on syy etsiä potentiaalia hänen ja scifikuutiota kantavan pojan suhteesta. Mikseipä siis myös pojan muualla vaikuttava sisko voisi vuorovaikuttaa merkityksellisesti vangitun pahisämmän kanssa ajan myötä. Am I not merciful?

Sisko on auttavinaan ämmän karkuun. Ämmä ehtii todistaa pitävänsä sanansa. Hänen puolestaan sisko voisi olla uusi liittolainen, mutta siskon juoni laukaistaan ja he päätyvät takaisin "rauhanturvaajien" kylään. Jos turvaajista tulee ongelma kuten säpinän vuoksi toivon, sisko ja ämmä voivat joutua turvautumaan toisiinsa ristiriitaisissa merkeissä. Ei paha?

Kaikki hyvä tuossa oli spekulointia. Oikeasti hyvää on: se ilme. Hehe. Muu kiikkuu siedettävyyden rajalla, mutta tervaista on kliseisyys.

Ensimmäinen Outolintu-leffa jäi mieleeni pienenä myönteisenä yllätyksenä, kun tulevaa alustava nuorten aikuisten scifi kertoi tarinan jo 1. luvussa. Kehnommillakin vastaavilla kliseepommeilla tapaa olla omia kohtauksia tai jopa jippo tyyliin Labyrintti. Kriitikoiden enemmistön mukaan Outolintu on roskaa, koska leffa ei ole uusi Blade Runner, mutta kiistattomasti liukuhihnamaisempi Tribes of Europa muka menee läpi, koska mikki ei putoa kuvaan.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Floor Jansen coveroi... Netflixin fantasiasa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova