Tuorein sisältö

Lisää huhuja Led Zeppelinin paluusta

25.08.2008 klo 09.29 | Luettu: 2992 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pohjois-Dakotalaisen radioaseman mukaan Jason Bonham, Led Zeppelin-rumpali John Bonhamin poika, on myöntänyt vierailleensa Englannissa jammailemassa Zeppelin-hemmojen Jimmy Pagen ja John Paul Jonesin kanssa. Kolmikko on väsännyt uutta materiaalia, mihin tarkoitukseen - se jää kertomatta.

Jason korvasi isänsä Led Zeppelinin rumpupallilla Lontoon kohutulla O2-hyväntekeväisyyskeikalla. Onko tässä aihetta jälleen alkaa odottelemaan Led Zeppelin-kiertuetta!

Varsinkin, kun Jason Bonham ilmoitti samaisessa radio-ohjelmassa jättävänsä nykyisen pestinsä Foreignerin rumpumiehenä. Miehen mukaan hänellä on kuukauden verran Foreigner-pestiä jäljellä. Jason aikoo viettää perheensä kanssa laatuaikaa - Amerikkaan muuton jälkeen kiertueet ovat olleet turhan suuri osa arkielämää.

Mutta, mies on siis vapaana Led Zeppelin-kiertueelle. Kun vielä saataisiin Robert Plant innostumaan asiasta niin...mutta mistä löydetään Suomesta niin suuri esiintymispaikka, että Zeppelin saataisiin tänne lauteille?

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jos rakastit Pariisi... Televisiotähti musak... >

Keskustelut (2 viestiä)

Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

25.08.2008 klo 15.05

EI TÄTÄ EI! Zeppelinin paluu olisi niin lamer...
lainaa
Zeöd

25.08.2008 klo 21.50

Ööö... perustele? Ainakin tuo Lontoon konsertti oli musiikillisesti niin helvetin kovaa kamaa, että oksat pois. Ei ole bändi pieruuntunut yhtään.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova