Tuorein sisältö

The Handmaid's Tale 3-10: viimeinen pyllistys ainakin toivottavasti

15.03.2021 klo 23.00 | Luettu: 1887 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 10:
Bear Witness


Hitaus ottaa ja antaa. Pyöräytä silmiä 720 astetta sille, kun Junen entinen isäntä varmistaa, että June raiskataan uudessakin taloudessa. Toivoin session jäävän sanalliseksi muistutukseksi perusasioista, mutta hidastelemalla ja niin sanotulla hienotunteisuudella jakso teoriassa myy tarinansa. Uusi isäntä ei halua tätä ja emäntä on hysteerinen, joten he välittävät yhä vähemmän luomastaan dystopiasta ja heidän siteensä tyyneen ja johdonmukaiseen Juneen vahvistuu.

Junen kehityksestä puhuminen on koomista, kun hän on saanut kehittyä moneen kertaan, mutta täydellinen Elisabeth Moss näyttelee vaikka lämpimikseen ja löytää tuoretta värinää. Jakson alussa June on hiukan hullu pikkulintu, joka silmäilee ympäristöään, vaikka itsesuojeluvaisto on valikoivasti tauolla. Hän on selvinnyt isosta kriisistä ja hän on valmis riskialttiiseen tehtävään (joka olisi voinut alkaa 10 jaksoa sitten). Tästä hän sitten palaa jämäkämpään olemukseen, kun hän onnistuu nousemaan uusimman nöyryytyksen yläpuolelle ja jopa tylyttämään entistä isäntää.

Se olisi voinut tapahtua joskus jaksossa 4. Sen oli tapahduttava nyt, koska jaksot 5-9 ovat olemassa, eikä niissä hohhaillut uusi isäntä voi ilman syytä palata aktiiviseksi liittolaiseksi, jolta hän haiskahti kauden alussa. Nyt ainekset ovat kasassa! Nyt lapset yritetään pelastaa, mikä onnistuessaan olisi lopun alku dystopialle.

Tai: nyt ainekset ovat kasassa! Edes 4. kaudesta näkemäni vilaus ei saanut uskomaan, että 3. kausi aikoo oikeasti päättyä, mutta ehkä nyt uskon.


Keskiarvo 33 jakson jälkeen:


< Jakso 3-9 --- Jakso 3-11 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Diilissä kahden kilp... Zack Snyder's Justic... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova