Tuorein sisältö

Jurassic World -mies ohjaa sotataikuri Benedict Cumberbatchia

17.03.2021 klo 20.30 | Luettu: 1350 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Colin Trevorrow on palkattu War Magician -elokuvan ohjaajaksi. Benedict Cumberbatch kiinnitettiin päärooliin jo vuonna 2015, jolloin hän oli kuvaamassa erilaisesta sotivasta velhosta kertovaa Doctor Strangea. Se on erikoista, että War Magician etenee nyt, kun Doctor Strangen jatko-osaa työstetään; ehkä Strange herättää Cumberbatchissa tietynlaisen nälän.

War Magician perustuu tositapahtumiin tai todelliseen kerskailuun. Lavataikuri nimeltä Jasper Maskelyne palveli toisessa maailmansodassa ja omien sanojensa mukaan hän johti suoranaista taikajengiä, joka hyödynsi taikurien temppuja naamioitumiseen ja muuhun. Hänen tarinoitaan on syytetty räikeäksi liioitteluksi. Kaikkien enteiden mukaan leffa esittää tapahtumat hänen versionaan.

Peter Weir aikoi ohjata aiheesta elokuvan 2000-luvun alussa, kun hän luuli tarinan pitävän paikkansa. Trevorrowin esikoinen Safety Not Guaranteed perustuu todelliseen lehti-ilmoitukseen, jossa etsitään kaveria aikamatkalle, joten ehkä tarina sopii paremmin hänelle.

Doctor Strange 2 valmistuu keväällä 2022 ja Trevorrowin Jurassic World: Dominion kesällä 2022.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kukkulan kuningas el... Top Gear -juontajat ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova