Tuorein sisältö

Servant 2-7 ja 2-8: Ron Weasley saa naista ja asiasta toiseen, uskottavuus rakoilee

17.03.2021 klo 23.00 | Luettu: 378 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 7 ja 8:
Marino ja Loveshack


Perhesurma on uutisissa. Palvelija kokee, että hän olisi voinut estää sen, mutta yliluonnollisesta kohtalostaan hän ei pidä ja identiteettikriisi selittää kaiken, mitä hän tänään säätää. Hän piiskaa itseään. On mystistä mölinää. Jaksossa 8 hän keskustelee Ron Weasleyn kanssa alleviivaten asioita, mikä teoriassa enteilee isoa käännettä, kun vanhat vitsit kulutetaan loppuun. Palvelija putkahti sarjaan, koska hän piti toimittajaa hyvänä äitinä nähtyään hänet jo lapsena, jolloin oma äiti ahdisti häntä, jne. Emme välttämättä muistaneet kaikkea, joten tattis, kai.

Miten kaunista on se, kun rikkinäiset sielut löytävät toisensa ja paneskelevat? Ei järin. Käänne tulee puskista. Jälkikäteen näen selkeämmin palvelijan tarpeen kapinoida, mutta aina kyyninen Weasley urputtaa hetkeä aiemmin, että kohta palvelija ja/tai hänen kulttinsa tulee viiltämään kurkut auki. Ilmeisesti hänen suojamuurinsa laski ja muurinmurtajansa nousi, kun oletin hänen lähinnä onkivan tietoja.

Perhesurmasta opittuaan palvelijan pöllähtänyt setä vajoaa katatoniseen tilaan, josta selvittyään ukko valmistelee rituaalia, jolla ei ole erityistä käytännön merkitystä. Katatonisuuden eli lähes koko 7. jakson ajan muuan kyttä nuuskii nurkkia. Se huvittaa aina, kun varsinaiset päähenkilöt kaivavat hautaansa salailemalla asioita, joita he eivät ymmärrä, mutta tässä vaiheessa olisi maistunut sen suuntainen käänne, että he joutuvat kolkkaamaan kytänkin.

Meh.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-5 ja 2-6 --- Jaksot 2-9 ja 2-10 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Top Gear -juontajat ... Suomen viisuedustaja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova