Tuorein sisältö

Snowpiercer 2-9: Sean Bean vetäisee suolestaan Suomen Tivolin

30.03.2021 klo 22.00 | Luettu: 1289 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 9:
The Show Must Go On


Suhteellisen hienovaraisen vallankumouksen tehnyt roisto lupaa järjestystä ja sitä, etteivät kuulustelut ja katoamiset mitään meinaa. Ok. Sitten hän avaa huvipuistovaunun ja kaikki on taas kyseenalaista. Aiemmin mainittiin, että yökerhovaunun lisäys ihmiskunnan rippeiden viimeiseen turvapaikkaan herätti närää. Nyt tyhjästä tempaistaan sirkus, joka ei tullut puheeksi esim. edellisen vallankumouksen jälkeen. Ainoa perustelu on se, ettei silloin ehditty juuri muutenkaan remontoida.

Pihahdin myös poukkoilulle, mutta epämääräisyys on ominaisuus illalliskohtauksessa. Kenenkään asema ei ole vakaa. Veikkasin mr. Beanin tekevän Red Weddingit, mutta itsetyytyväinen roisto vain leikkii vastustajilla ja liittolaisilla. Häntä hetki sitten fanittanut emäntä vakiintuu sankariksi kieltäytyessään suhteellisen pienestä pyynnöstä. Beanin halu jättää tieteilijä kuolemaan vaarantaa ihmiskunnan, mutta ei ole ilmeistä, että entinen hännystelijä kieltäytyy auttamasta edes propagandassa.

Emäntä huuhdotaan viemäriin, jossa ns. päähenkilökin lapioi sontaa. Juna luovutettiin pahikselle, koska hyvikset ymmärsivät, ettei heillä ole tukea. Nyt he aikovat kapinoida uudestaan? Kärsivällisyyteni pitää kasassa pitkälti se, että emäntä on ollut kauden kiinnostavimpia hahmoja ja tämä on hänen 1. kapinansa. Päteviä yksityiskohtia löytyy toki. Bean koettaa saada toisenkin naisen myymään sielunsa, mutta nainen saa jatkaa lähinnä koska hän väistää luodin oikeilla sanavalinnoilla.


Keskiarvo 19 jakson jälkeen:


< Jakso 2-8 --- Jakso 2-10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sannin vuonna 2015 j... Katso Eurovisionin l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova