Tuorein sisältö

Snowpiercer-sarja loppuu: mahdollisesti kunnialla

18.06.2022 klo 16.00 | Luettu: 765 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Maailmanlopun jälkeisestä junamatkasta kertova scifisarja Snowpiercer päättyy 4. kauden jälkeen. Liikkeellä on hieman ristiriitaisia tietoja siitä, miten onnellinen sattumus tämä on.

Studion edustaja maalailee, että sarja päättyy menestyneen matkan jälkeen: sarja jää elämään fanien sydämiin ikuisesti annettuaan merkittävän panoksensa lajityyppiin. Viimeisen kauden tuotanto on käynnissä parhaillaan, joten onhan se ihme, jos kunnollista lopetusta ei saada aikaiseksi.

Deadline-sivusto sanailee, että näyttelijöiden sopimuksia ei uusita ja he ovat vapaita etsimään muita töitä. Kaikki eivät siis välttämättä tienneet lähestyvästä lopusta.

Lisäksi taustalla kytee Warnerin ja Discoveryn yhdistyminen, joka on tappanut muitakin ohjelmia. Snowpiercer on päättyessään viimeinen käsikirjoitettu alkuperäissarja TNT-kanavalla, jolle uusi megafirma miettii uutta tarkoitusta.

Warner-scifi Raised by Wolves loppui kuin seinään. Westworldin kohtaloa sopii pelätä: neljäs kausi alkaa pian, mutta tekijät ovat haaveilleet 5-6 kaudesta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aladdin-jäbä Guy Rit... Faija iskee poikansa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova