Tuorein sisältö

Snowpiercer 2-10: Sean Bean ei aio luopua talvesta, kun se vihdoin tuli

31.03.2021 klo 23.00 | Luettu: 1468 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 10:
Into the White


Tarina taantui jo viimeksi pienten kuppikuntien nysväykseksi, minkä hyväksyin tänään lopulta. Kuukausi sitten Jennifer Connellyn oma jakso meni asioiden edelle ja näytti junan ajavan hänen ohitseen. Nyt ison taistelun näennäisesti luovuttaneet sankarit kapinoivat, jottei ohitus tapahtuisi. "Opposition sissitoiminta" käy järkeen, mutta se on outoa, miten heikolta paha Sean Bean näyttää: hän hengailee pääasiassa potentiaalisten selkäänpuukottajien kanssa. Hänen kansansuosionsa ei näy, kun "kansa" loistaa poissaolollaan.

Kun Bean pääsee jyvälle sisseistä, rinnalle löytyy rivisolttuja ja kiihkoilu on tasapainossa. "Pysyvästi telakoitunut" tuplajuna katkaistaan visuaalisessa mielessä tyydyttävästi ja se vahvistuu, että sankarit tahtovat hengailla pienemmällä porukalla vähän aikaa. Todennäköisesti 3. kausi käsittelee Beanin kansansuosiota, ja sitten sankarit hyökkäävät ulkopuolelta aseenaan tieteen tukema ilosanoma ilmaston lämpenemisestä. Äänestä meitä, niin lehmät saavat piereskellä ja nörtit ostaa Masters of the Universe Origins -setin kokonaisuudessaan, tms.

Se on antikliimaksi, että Connelly kirjoitetaan ulos sarjasta kirjeellä, mutta kun huomioon otetaan tässäkin jaksossa nähtävä teleporttailu ja muu kätevyys, se ei yllättäisi, jos hän olisi viimeisellä vaelluksella löytänyt vaikkapa reitin maan keskipisteeseen ja siellä hän lämmittelisi Tarzanin kanssa. Pelkäsin kauden päättyvän uusintaan hänen ohittamisestaan, mutta sarjalla on jämäkämpi suunta nyt kuin 1. kauden stunttikäänteiden jälkeen.


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jakso 2-9 --- Jakso 3-1 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yhdysvaltalaisen fol... Supernanny Suomi, 'P... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova