Tuorein sisältö

Snowpiercer 3-1: ymmärsitpä junan vessa -vertauksen miten vaan, Neuvosto-Venäjällä se menee toisin päin

01.02.2022 klo 21.10 | Luettu: 1535 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 1:
The Tortoise and the Hare


Ilman sääntöjä jokainen tsäänssi on mahdollisuus? Ei: säännöt huoltavat perustaa ja pakottavat esiin luovuutta, anarkian ollessa laiskuutta. Tauon jälkeen kiinnostavin asia sarjassa on studiopolitiikka. Kaudet saavat vihreää valoa nopsaan, joten oletettavasti perusidea tuhotaan kunniallisesti loppuun asti! Tahdon kuulla perustelut päätöksille, joista en pidä.

Kun juna vallattiin pahiksilta, pahemmat pahikset telakoituivat perään heti. Sankarien ydintiimi paineli karkuun veturilla ja muilla eliittivaunuilla, joten heillä on nyt kohtuurentoa t-paita-meininkiä, kun he etsivät patenttiratkaisua jääkauteen. He voivat pysähtyä vain toviksi, sillä energiapulasta kärsivien eli viluisten konnien vaunut hiihtävät perässä. Tämähän on vertaus siitä, että Fonzien kannattaa lähteä töihin jo ensimmäisen kirsikkakokiksen jälkeen, jottei Neuvostoliitto tule ja vie sitäkin. Jakso itse puhuu gulageista.

9% näyttelijöistä ilahduttaa. Sean Beanin pahuudesta johtuen kapinoiva menninkäistäti joutuu vaihtamaan slaavikyykkypaikkaa, mikä on tyydyttävämpää kuin se, jos he kaksi söisivät toisiltaan päät. Puoli vuotta on kulunut, ja muutoksia elävöitetään, mutta suurpiirteinen nysväys ei haihduta sitä ajatusta, että sarjan pitäisi kertoa yhdestä liikkuvasta putkesta, joka ei voi koskaan pysähtyä jääkaudesta johtuen.

Pääni oli sammua, kun ns. päähenkilö seikkaili ns. tuntemattoman planeetan hylätyssä tukikohdassa. Mikä tahansa scifi voi tehdä saman.


Keskiarvo 21 jakson jälkeen:


< Jakso 2-10 --- Jakso 3-2 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Valtteri Bottaksen a... It Takes Two -hittip... >

Keskustelut (1 viestiä)

miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

01.02.2022 klo 21.17 1 tykkää tästä

Eka jakso oli kyllä vähän pettymys ja vielä isompi pettymys oli se, että tämä kausi saapuukin sitten jakso kerrallaan palveluun. Meh. :(
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova