Tuorein sisältö

Invincible 1-4: parasiittien mätkiminen Marsissa vastaa kesätyötä kahvilassa

15.04.2021 klo 23.15 | Luettu: 1616 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Neil Armstrong, Eat Your Heart Out


Taisin ratkaista sarjan salaisuuden. Käsikirjoittaja on 12-vuotias, mutta ammattilaiset ovat oikolukeneet tekstin ja nyt he hihittelevät odotellen, huomaako kukaan?

Ihmiskunta matkaa ensi kertaa Marsiin. Turvamieheksi laitetaan supersankari, kun niitä kerran on. 17-vuotias nimihenkilö saa pestin noin vaan. Ei hän rakettiin pääse, vaan hän roikkuu siinä takiaisena. Vastaavilla fantasioilla huvitin itseäni lapsena iltaisin kuvitellen peiton olevan salamatkustuskapseli tai jotakin.

Sankari ei ole mukana virallisesti, koska pulliaiset tahtovat kokea saavuttavansa jotakin. Eivät he mitään saavuta. Marsissa on meneillään kärhämä parasiittien ja natiivien välillä, joten tiedossa on pikaista John Carter -meininkiä ja Marsin ja Maan välinen sota tulee alustetuksi, jos sarja sillä idealla mitään tekee (tuskin).

Maapallolla demoni on pääsemässä "pahan Teräsmiehen" jäljille? Meh. Muutkin jo tietävät Teriksestä, vaikka eivät motiiveista. Byrokraatit karkottavat kiusallisesti nuuskivan demonin takaisin Helvettiin. Normipäivä.

Hämmentävän kuiva teinidraama luo salakavalaa syvyyttä, joka estää hölynpölyä hajoamasta käsiin, mutta viimeksi sitä oli liikaa. Tämä jakso löytää taas hilpeän tasapainon.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mortal Kombat -leffa... Gasellit lauantaina ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova