Tuorein sisältö

Invincible 1-5: tämähän melkein jo tuoksahtaa Game of Thronesilta

21.04.2021 klo 23.00 | Luettu: 2676 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
That Actually Hurt


Rutiinitehtäviä hoitavalla nuorella sankarilla on ajankäyttöongelmia kuin Spider-Manilla. Yhtä samaistuttava hän ei ole, koska asteroidinkin mottaaminen on hänelle arkea - mutta jakso tietää tämän.

Katutason antisankarin mukaan päähenkilö on sokea todellisille ongelmille. Isä taas mainostaa, että katutasolle pitääkin olla sokea, kun kykenet pelastamaan miljoonia. Se ei ole viisaus, jota voimme hyödyntää tosielämässä, mutta se on johdonmukainen neuvo verrattuna lukemattomiin tilanteisiin, joissa käsikirjoitukseen luottavat sankarit pelaavat hengillä tai jopa todellisuuden romahtamisella, koska ensin pitää taluttaa mummo suojatien yli.

Mars ei hyökkää tänään? No, kokeillaan kaataa yksi kadunmiehiä kiusaava Kingpin-tyylinen pösö. Roiston voimia ovat ennakoiminen ja raha, joten hänellä on turvanaan niin kovia henkivartijoita, että päähenkilö on vähällä kuolla ja apuun tulevia kollegoita kaatuu. Tämä oli säväyttävämpi "yllätyskohtaus" kuin sarjan ensimmäinen, koska tämä aidosti tuntuu siltä, että mitä tahansa saattaa tapahtua mistä tahansa syystä.

Naiivi sankari piti antisankaria olosuhteiden uhrina, mutta kaiffari jatkaakin rötöstelyä, kuten isi ennakoi. Ehkä se huomio sitoo jakson jotenkuten tarinaksi, mutta pisteet annan harvinaisesta "mitä hittoa" -tunteesta. En tiedä, onko sarjassa erityisesti järkeä, mutta sarjalla on identiteetti.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Witcher, Cobra K... Ihmissusikomedia Wer... >

Keskustelut (2 viestiä)

fanthaman

10.05.2021 klo 09.03

Mitä tälle kävi? Missä loppujen jaksojen arviot?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.05.2021 klo 16.13

Amazon Prime on käytössä omakustanteisesti, joten pidin taktista taukoa ja katson nyt samaan hintaan loput jaksot ja Sound of Metalin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova