Tuorein sisältö

Disney ja Netflix suoltavat leffoja Tuhkimon enemmän tai vähemmän ilkeistä sisarpuolista

17.04.2021 klo 22.00 | Luettu: 349 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sadut on kierrätetty: tehdään nyt kilpailevia elokuvia niiden sivuhahmoista. Disney kehittelee elokuvaa Tuhkimon ilkeistä sisarpuolista, joita kutsuttiin Anastasiaksi ja Drizellaksi 50-luvun piirrosklassikossa. Tiedossa on näytelty musikaalikomedia, joka seuraa siskoksia varhaisesta lapsuudesta saakka. Nuorina aikuisina he näkevät Tuhkimon naivan prinssin ja tarina jatkuu, kun he yrittävät epätoivoisesti pitää sukunsa relevanttina.

Käsikirjoituksesta vastaavat Kristen Wiig ja Annie Mumolo. He saivat Oscar-ehdokkuuden Morsiusneidoilla ja heidän tuore, absurdi tätikomediansa Barb and Star Go to Vista Del Mar on kriitikoiden mieleen. He ovat olleet ystäviä opiskeluajoista saakka. Ei ole tiedossa, aikovatko he myös näytellä, mutta sisarpuolten näyttelijät tulevat olemaan nuorempia.

Pari viikkoa sitten uutisoitiin kilpailevasta elokuvasta. Steps on Netflixin tilaama animaatiomusikaali, joka esittää Tuhkimon sisarpuolet aasialaistaustaisina maahanmuuttajina, jotka etsivät omia unelmiaan saavuttuaan satumaiseen, luultavasti yhä eurooppalaistyyppiseen kuningaskuntaan. He eivät ole ilkeitä, vaan aasialaisten vähemmistöjen kokemuksia kommentoidaan.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vuosikymmen sitten k... Hugh Jackman ja Laur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova