Tuorein sisältö

Marvel kehittelee neljättä Captain America -elokuvaa

24.04.2021 klo 12.55 | Luettu: 2240 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Minisarja The Falcon and the Winter Soldier on päättynyt. Captain American perintö oli yksi keskeisistä kysymyksistä: kapu itse ojensi kilpensä Falconille, mutta tahtooko Falcon periä nimenkin? Lyhyesti: joo.

Minisarjan luoja Malcolm Spellman ja sen kirjoittajiin lukeutuva Dalan Musson kehittelevät neljättä Captain America -elokuvaa. Ohjaajaa tai näyttelijöitä ei ole julkistettu, mutta kaiken järjen mukaan Anthony Mackie nähdään pääroolissa. Minisarja käytti aikaa sen toteamiseen, että vaikka edes kaikki afroamerikkalaiset eivät innostu lippuun pukeutuvasta mustasta miehestä, sellainen sankari aikoo nyt parhaansa tehdä.

Chris Evansin paluu on silti yksi mahdollisuus. Tammikuussa uutisoitiin, että Evans neuvottelee Marvelin kanssa mysteeriprojektista tai kahdesta. Sisäpiirilähteiden mukaan hänet tahdotaan todennäköisemmin sivurooliin kuin uuteen Captain America -elokuvaan, mutta nyt kun tilanne on edistynyt, sivurooli Captain America -elokuvassa ei kuulosta kaukaa haetulta?

Minisarjan teemoja tukisi paremmin se, jos vanha kapu pysyisi eläkkeellä. Marvel virittelee useita multiversumi-tarinoita, joten niistäkin saattaa löytyä Evansille tekemistä.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vuoden 2020 huonoimm... John Wick -sarja on ... >

Keskustelut (4 viestiä)

Pettynyt

24.04.2021 klo 13.54 6 tykkää tästä

Falconia näyttelevä Anthony Mackien on törkeän huono valinta uudeksi Kapteeni Amerikaksi. Chris Evansin pitäisi palata takaisin kapun rooliin.
lainaa
M-K

24.04.2021 klo 14.05 11 tykkää tästä

Miksi ollaan korvaamassa valkoiset supersankarit tai muuten ikoniset hahmot mustilla näyttelijöillä? Kapteeni amerikka, teräsmies, James Bond, jne.. Alkaa tämä BLM-touhu menemään yli äyräiden.
lainaa
Jäbä4

24.04.2021 klo 16.30 4 tykkää tästä

M-K kirjoitti:
Miksi ollaan korvaamassa valkoiset supersankarit tai muuten ikoniset hahmot mustilla näyttelijöillä? Kapteeni amerikka, teräsmies, James Bond, jne.. Alkaa tämä BLM-touhu menemään yli äyräiden.


Kyllä nyt on niin vaikeaa.
lainaa
vbdosghdosg

24.04.2021 klo 21.04 1 tykkää tästä

musta kapu on ihan normi ei sen kummempi kun ben reilly hamis tai dick grayson batman. ideana kaikki surkeita mut kuvaa vaan vasahtamista. mcu on ollut niin kauan et on aikakin kuivua kokoon ihan sama onko chris evans sadatta kertaa kapu vai onko joku muu kapu. mcun ainoa toivo on ihmenelosissa bladeissa ja muissa ei kuluneissa. terasmies james bond yms ovat ihan yhta kuluneet
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova