Tuorein sisältö

John Wick -sarja on esiosa; myös Amerikan psyko ja Saw silmäilevät tv:tä

24.04.2021 klo 14.10 | Luettu: 1068 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lionsgaten televisio-osaston pomo Kevin Beggs on puhunut firman kuvioista. Osastojen yhteistyötä on pyritty parantamaan, jos takkuileva leffaprojekti vaikka muuttuisi tv-sarjaksi ennen kuin oikeudet menetetään ja niin päin pois.

John Wick -elokuvien maailmaan sijoittuva The Continental -sarja on yhä tulossa. The Continental on hotelli, joka toimii turvasatamana palkkamurhaajille. Alunperin mainostettiin, että Keanu Reevesin näyttelemä Wick vierailee sarjassa, mutta Beggs selventää, että sarja menee niin kauas menneisyyteen, ettei näin käy. Edes nuoren Wickin seuraaminen ei ole ajankohtaista, kun hotelli vasta perustetaan.

Reeves neuvottelee silti tuottajan asemasta. Hän aikoo palata rooliin kahdessa elokuvassa. Beggs uskoo, että John Wick -maailman tyyli kannattelee laajempaa jatkumoa.

Bret Easton Ellisin kohahduttaneeseen Amerikan psyko -romaaniin perustuva tv-sarja on kehitteillä. Lionsgate tuotti vuoden 2000 hyvin vastaanotetun leffaversion.

Myös Saw-elokuviin perustuvasta tv-sarjasta keskustellaan, heittää Beggs ohimennen. Sisäpiirilähteiden sanamuoto on se, että sarjasta neuvotellaan Twisted-tuotantoyhtiön kanssa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel kehittelee ne... Daredevil, The Punis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova