Tuorein sisältö

Jupiter's Legacy 1-3: jättiukko vilahtaa ja juonentynkää

15.05.2021 klo 21.15 | Luettu: 505 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Painting the Clouds with Sunshine


210-senttinen Robert Maillet tulkitsee isoa äijää, jonka nimi on iso äijä. Sekoitin hänet 218-senttiseen Olivier Richteriin, joka nähdään pian mm. leffoissa Black Widow ja Borderlands. Jättiläiskehonrakentaja on erikoistehosteista parhain, koska näky on harvinainen, joten petyin roolin pienuuteen. Tässä oli tämänkertainen tunteellinen matka, mutta jaksaa homman pointtia odotella kiitos muun tyylin.

When I pretend I'm gay... lauletaan biisissä, josta jakso nimensä saa. Menneisyydessä keikarimainen tuttava koettaa vilpittömästi auttaa tulevaa "Teräsmiestä", joka näkee näkyjä. Keikari löytää harhoista konkretiaa. Intoilin aiemmin, ettei sarjan tarvitse selittää voimia, mutta selitystä on tarkoitus himoita.

Nykyisyydessä teleporttisauvalla varustettu antisankari säheltää jenginsä kanssa supergangsteripiireissä. Joku tahtoo jotakin; joku on velkaa jollekin. Jäppinen paljastuu huomattavasti ensivaikutelmaa kyvykkäämmäksi ja hänellä on suunnitelmia Teriksen varalle.

Kun aikatasojen yhteys löytyy, jakso on siihen niin tyytyväinen, että toisen kuvasuhde vaihtuu toiseksi. Entäs sitten? Emmätiiä. Tai: sekin on sitä tyyliä.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt se on virallista... Millie Bobby Brown j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova