Tuorein sisältö

Arnold Schwarzenegger tähdittää Netflixin vakoojasarjaa

19.05.2021 klo 22.45 | Luettu: 1713 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflix on tilannut kansainvälisen vakoilun maailmaan sijoittuvan tv-sarjan, jota tähdittää Arnold Schwarzenegger. Kahdeksan jakson voimin alkavalla sarjalla ei ole vielä nimeä. Mukana on myös Monica Barbaro, joka on tuttu mm. sarjoista Chicago P.D. ja The Good Cop.

Schwarzenegger ja Barbaro näyttelevät isää ja tytärtä, jotka ovat työskennelleet salaa CIA:lle hiiskumatta asiasta edes toisilleen. Sarjan alussa he oivaltavat, miten huonosti he toisensa tuntevat, mutta eiköhän tilanne korjaannu, sillä heidät lähetetään suorittamaan yhteistä tehtävää. Tiedossa on toimintaa ja komediaa.

Sarja kuulostaa siis etäisesti Schwarzeneggerin Tosi valheita -elokuvalta (kuvassa). Kun sille kehiteltiin jatko-osaa, sen oli määrä kertoa kahdesta agentista, jotka ovat naimisissa, mutta jotka joutuvat pimittämään asioita toisiltaan.

Kyseessä on Schwarzeneggerin ensimmäinen vakituinen tv-rooli, jos laskuista jätetään tuore piirrossarja Superhero Kindergarten, jossa hän ääntelee.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Invincible 1-8: jos ... Friends: The Reunion... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

20.05.2021 klo 12.48 2 tykkää tästä

Ehdin jo julistaa että ei kiinnosta enää mikään mitä netflix-tekee, mutta Schwarzenegger on ikuisesti heikkoja kohtiani, ihan miten huonoissa teoksissa tahansa. Kunhan hän saa olla ruudulla ja sanoa juttuja ääneen, sydämeni on kylläinen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova