Tuorein sisältö

Jupiter's Legacy 1-5: Teräsvaari tajuaa sentään mennä hoitoon

01.06.2021 klo 23.00 | Luettu: 858 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
What's the Use?


Tarina saattaisi olla terve, jos tämä olisi kolmas jakso, mutta rytmiongelmat kasaantuvat. Teräsvaari
avautuu psykiatrille asioista, jotka tulivat selviksi jaksoissa 1-2. Tapettu örkki paljastui klooniksi jaksoissa 1-2 ja nyt Taika-Jim tutkii lisää. Retorista kiukkuilua: miksi jaksot 3-4 piti katsoa?

Vastaus on se, että palapeli tarvitsee paloja, mutta se ei tyydytä. Kloonin sisältä löytyy Teräsvaarin kellon klooni. Sankarit tahtovat jututtaa vanhaa kaveria, josta emme tiedä paljoa, joten he ottavat yhteyttä teleporttikeppiukkoon, joka periaatteessa sai oman jakson. Tunnemme hänet, mutta hänen roolinsa on pieni, joten voisimme tuntea hänet vähän huonomminkin tässä vaiheessa.

Takaumat laahaavat kohti supervoimien selitystä. Kun viiden tunnin kohdalla valmistaudutaan kokoamaan tiimi tutkimusmatkaa varten, se on teknisesti mahdollista, että yksi Indiana Jones -tyyppinen retki on venytetty viiden kauden mittaiseksi. Ja ketä pirua se selitys kiinnostaa? Oletettavasti sarja tarvitsee sitä kommentoidakseen supersukupolvien kuilua, mutta kuilun käsittely on satunnaista.

Nautin siitä, että terapiaistunto vaikuttaa väliintulolta. Sekunda-Sigmund heittää pari helppoa huomiota ja tarinahan vaikuttaa paketoidulta.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uudenlainen deittioh... Mafia-kloonin VR-ver... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova